Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian hermostui medialle: "Keksitte aiheita mistä tahansa"

26.06.2018 19:15 - Elisa Jalasjoki

Erityisesti tähden parisuhde on viime aikoina ollut jatkuvasti otsikoissa.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 33, on kyllästynyt yksityiselämänsä riepotteluun mediassa. Tähti kritisoikin kovin sanankääntein Twitterissä verkkolehti Daily Mailin julkaisua, jossa Kardashianin kirjoitetaan viettäneen surullisen ja ikävystyneen näköisenä iltaa miesystävänsä, koripalloilija Tristan Thompsonin, 27, kanssa. 

Uutisoinnista hermostunut Kardashian jakoi sivuston jutun omalla tilillään kommentoiden asiaa tiukasti:

"Te keksitte aiheita mistä tahansa! Minulla oli tosiasiassa ihana ilta. Olimme järjestäneet valtavan syntymäpäiväillallisen ystävilleni - ja tuoreena äitinä olen jatkuvasti TODELLA VÄSYNYT! Ulkona oleminen vielä kymmenen jälkeen ei todellakaan ole se tilanne, jossa minulla näinä päivinä on eniten energiaa".

Lukuisat Kardashianin fanit ovatkin puolustaneet tähteä twiitin kommenteissa. Eräs käyttäjä muun muassa kommentoi, että Kardashian tulisi jättää mediat omaan arvoonsa. 

"Älä anna heille aikaa päivästäsi! He haluavat sinun reagoivan. Tiedät itse totuuden", käyttäjä kirjoittaa. 

Kardashianin twiitin pääset lukemaan alta. 

Pariskunnan välillä on viime kuukausina ollut tuulista, erityisesti Thompsonin jäätyä kiinni Kardashianin pettämisestä vain hieman ennen kuin tähden oli määrä synnyttää pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. 

Vaikeuksista selvinnyt kaksikko on kuitenkin päättänyt jatkaa elämäänsä yhdessä, ja pyrkivätkin nyt kaikin keinoin korjaamaan suhteensa. 

Lue myös: Khloé Kardashian haaveilee häistä pettäjämiehensä kanssa - perhe on nyreissään asiasta

Lue myös: Khloé Kardashianin mies halusi jäädä kiinni pettämisestä - nainen antoi teot anteeksi

Kilpailut

Uusimmat