Kuva: Getty Images

Rihanna laajensi bisneksiään rajuun seksiin - myy muun muassa käsirautoja ja piiskoja

29.06.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Rihannan alusvaatemerkki myy nyt myös sadomasokistiseen seksiin soveltuvia välineitä.

Kaikki, jotka ovat seuranneet poptähti Rihannan, 30, uraa tietävät, että nainen ei todellakaan ujostele mitä seksiin tulee. Tästä esimerkkeinä toimivat kappaleet kuten S&M ja Sex With Me, puhumattakaan häpeilemättömän seksuaalisista musiikkivideoista ja live-esiintymisistä. Kaikki, jotka ovat seuranneet Rihannan uraa hieman tarkemmin tietävät tämän lisäksi, että nainen on laajentanut bisneksiään myös meikkituotteiden ja alusvaatteiden puolelle. Nyt nainen on tehnyt taas uuden aluevaltauksen.

Rihannan alusvaatemerkki Savage X Fenty pitää sisällään nyt myös seksielämää piristäviä tarvikkeita ja asusteita. Valikoimasta löytyy muun muassa höyhenkoristellut käsiraudat, viekoitteleva silmien päälle laitettava maski, piiska ja sitomiseen sopivat satiiniset nauhat. Etenkin sadomasokistisesta seksistä nauttivat ihmiset varmasti ovat ilahtuneita lanseeratuista tuotteista. Alla olevasta Instagram-päivityksestä voit katsoa, miltä tuotteet näyttävät. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Rihannan nimellä myytävät meikit ja alusvaatteet ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ottavat huomioon monet erilaiset ihmiset. Meikeissä on sävyjä, jotka sopivat monelle ihonvärille ja alusvaatteita on monenkokoisia. Rihannan tuotteita markkinoivat mallit ovat hekin edustaneet varsin monenlaisia naisia. Nähtäväksi jää, tuoko nainen markkinoille myös seksituotteita erilaisia mieltymyksiä varten.

Lue myös: Rihannan paha tapa paljastettiin hauskalla videolla: Varastaa juomalaseja baareista!

Kilpailut

Uusimmat