Kuva: Getty Images

Gigi Hadid hermostui suhteensa epäilijöille: "Silmäni on tatuoitu hänen rintaansa"

05.07.2018 16:15 - Elisa Jalasjoki

Mallikaunottaren ja laulaja Zayn Malikin suhdetta on väitetty muun muassa julkisuustempuksi.

Huippumallinurastaan tunnettu Gigi Hadid, 23, ajautui keskiviikkona puolustamaan suhdettaan laulaja Zayn Malikiin, 25, tiukoin sanankääntein kuvapalvelu Instagramissa. 

Tähti menetti lopullisesti hermonsa, kun jo pitkään hänestä negatiiviseen sävyyn kirjoittanut "vihasivusto" julkaisi kuvan pariskunnasta väittäen, ettei heidän rakkautensa ole aitoa. 

Kimpaantunut Hadid kommentoi tiukasti käyttäjätilin jakamaan kuvaan, ettei kaipaa Malikin seuraavan tätä Instagramissa todistaakseen rakkauttaan naista kohtaan. 

"En tarvitse ihmisen, joka on jo valmiiksi epäaktiivinen sovelluksen käyttäjä, seuraamaan minua. Silmäni on tatuoitu hänen rintaansa", tähti kirjoitti viitaten siihen, että Malik tosiaan on tatuoinut mallikaunottaren silmät rintaansa. 

"Te kutsutte sitä promootioksi, mutta minä vain postaan kuvia poikaystävästäni niin kuin kuka tahansa muukin."

Hadidin kommentointi herätti paljon huomiota ja suuri osa tähden faneista asettuikin hänen puolelleen. Osa kuitenkin kritisoi, että Hadidin olisi tullut hoitaa asia yksityisviestillä käyttäjätilin kanssa ennemmin kuin julkisesti. Kaunotar pyysikin kiivasta reaktiotaan anteeksi myöhemmin.

"On vain surullista että joudun puolustelemaan suhdettani jatkuvasti, kun vain haluaisin olla normaali tyttö jolla on normaali poikaystävä", Hadid selitteli viestissään. 

Kuvan tähtipariskunnasta pääset katsomaan alta.

(kuva: Getty Images)

Lue myös: Unelmapari palasi yhteen! Zayn Malik ja Gigi Hadid hempeilivät kadulla avoimesti

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat