Maailman kuumimmaksi isoäidiksi tituleerattu nainen poistattaa silikoninsa - syy terveydellinen

17.07.2018 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Gina Stewartin mukaan hänen rintansa myrkyttävät hänet.

Maailman kuumimmaksi isoäidiksikin tituleerattu, 47-vuotias Gina Stewart on päättänyt poistattaa silikonirintansa. Syynä operaatioon on se, että rinnat ovat alkaneet myrkyttää häntä.

Naisen mukaan silikonirinnat ovat viime aikoina saaneet hänen olonsa erittäin tukalaksi ja hänestä tuntuukin joka päivä siltä, kuin hän kuolisi. Hän myöntääkin katuvansa sitä, että suurennutti B-kupin rintansa niin suuriksi, että ne ovat vaikeuttaneet hänen elämäänsä aiheuttaen pahoinvointia, väsymystä, paniikkikohtauksia sekä hiustenlähtöä.

- Vasta viime aikoina sain tietää, että silikonirinnat saattavat aiheuttaa syöpää. Tämän lisäksi ne voivat aiheuttaa paljon muitakin ongelmia, Stewart kertoo tuoreessa haastattelussa.

- Olen tehnyt paljon kehoni eteen. Syön terveellisesti ja liikun, mutta nämä silikoniset pussit rinnoissani myrkyttävät minua koko ajan.

Stewartin mukaan menee varmasti vielä aikaa, ennen kuin hän on henkisesti valmis silikonien poistoon.

- En tiedä miten se vaikuttaa henkiseen minääni, kun minulla on pienemmät rinnat. Tällä hetkellä kuitenkin tärkeintä on terveys, eivät suuret rinnat. Aina voin käyttää topattuja rintaliivejä hän jatkaa.

Kuvia Stewartista pääset katsomaan alta.

Lue myös: Seitsemän lapsen äiti hurmaa nuorekkuudellaan - luullaan usein tyttäriensä sisarukseksi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat