Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian suunnittelee nenäleikkausta - myöntää ajattelevansa asiaa päivittäin

24.07.2018 21:45 - Elisa Jalasjoki

Aiheesta nousi keskustelu, kun naisen tuoreet Instagram-kuvat herättivät seuraajissa epäilyjä mahdollisista operaatioista.

Kolmikuisen True-tytön äiti, tosi tv-tähti Khloé Kardashian, 34, on myöntänyt haaveilevansa nenäleikkauksesta. 

Aihe nousi käsittelyyn tähden tuoreiden Instagram-kuvien myötä, kun fanit kiinnittivät huomiota naisen muuttuneisiin kasvonpiirteisiin. Eräs seuraaja kommentoikin kuvaa tiedustellen tähdeltä mahdollisesta nenäleikkauksesta. 

Kardashian vastasi kommenttiin nopeasti, kieltän käyneensä läpi minkäänlaisia operaatioita.

"Jonain päivänä luultavasti aion käydä leikkauksessa, sillä ajattelen asiaa joka päivä. Mutta minua myös pelottaa, joten toistaiseksi kyse on vain contourista", tähti kirjoittaa vastauksessa, viitaten samalla vahvaan meikkiinsä. 

Nainen on monesti aiemminkin puhunut julkisuudessa rehellisesti ulkonäköpaineistaan. Tähti on muun muassa kertonut olleensa aina epävarma "isosta koostaan" - ja vertailleensa itseään jatkuvasti muihin sisaruksiinsa. Kardashian on osa kuuluisaa Kardashian-Jenner "klaania".

Kardashianin elämässä on viime aikoina ollut muutenkin tuulista.Tähden suhde koripalloilija Tristan Thompsonin, 27, kanssa ajautui kriisiin alkuvuodesta,miehen jäädessä kiinni naisen pettämisestä. 

Ongelmistaan huolimatta pariskunta on päättänyt jatkaa yhdessä. Kaksikko onkin nähty viime aikoina useaan otteeseen esimerkiksi kaupungilla yhdessä. 

Lue myös: Khloé Kardashian hermostui medialle: "Keksitte aiheita mistä tahansa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat