Anna Puu paljastaa julkkismiehet, joiden kanssa mieluiten harrastaisi seksiä - "Selkeä miestyyppi"

27.07.2018 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Anna Puu on erityisen viehättynyt näyttelijä Ryan Goslingista.

Laulaja Anna Puu, 36, on toiminut tällä viikolla Kiss-radiokanavan vierailevana iltapäiväjuontajana. Naista oli pyydetty miettimään perjantain lähetystä varten julkkiksia, joiden kanssa hän haluaisi harrastaa seksiä, jos voisi. Anna Puu paljasti lähetyksessä kolme miestä, jotka hänen mielestään ovat erityisen viehättäviä. Naisen valinnoista paljastui monta yhteistä tekijää.

- Näistä kolmesta tyypistä huomaan, että mulla on selkeä miestyyppi, Anna Puu kertoo Kissin juontaja Jani Jääskeläiselle.

Anna Puu kertoo pitävänsä parrakkaista miehistä, ja hänen kaikki kolme valintaansa ovat näyttelijöitä. Ykkönen oli selvä.

- Ryan Gosling on ollut ykkösenä vuosikaudet, nimenomaan tällaisena The Notebook-elokuvan parrakkaana vähän renttumaisena tyyppinä, Anna Puu sanoo.

Ryan Gosling The Notebook-elokuvan aikoihin (kuva: Getty Images)

Naisen toinen valinta oli Sons of Anarchy -sarjasta tunnettu Charlie Hunnam. Kolmantena valintana nainen mainitsi Tom Hardyn, joka on nähty muun muassa Inception- ja Mad Max: Fury Road -elokuvissa.

Charlie Hunnam (kuva: Getty Images)

- Näillä kaikilla on jotain epätäydellisyyttä ja vinksallaan olevaa kasvoissa. Se tekee heistä mielenkiintoisia, Anna Puu kertoo.

Tom Hardy (kuva: Getty Images)

Kun Anna Puu miettii seksikkyyttä, vartalo ei ole hänelle se tärkein asia.

- En koskaan oikeastaan katso sitä kroppaa sillä tavalla, kunhan pitää itsestään huolta.

Voit kuunnella Anna Puun ja Jani Jääskeläisen seksikkäimpien julkkisten listaukset kokonaisuudessaan klikkaamalla otsikon alla olevaa kuvaa.

Lue myös: Anna Puu saa faneiltaan härskiä seksipostia - "Skodan ikkunat saivat huurteisen peitteen..."

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat