Kuva: Getty Images

Ystävät yrittävät löytää Selena Gomezille nopeasti miehen - tähti ei ole mielissään

08.08.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Nainen erosi keväällä Justin Bieberistä.

Laulaja Selena Gomez, 25, palasi yhteen keväällä vähäksi aikaa entisen poikaystävänsä Justin Bieberin, 24, kanssa. Gomezin perhe ja ystävät eivät olleet kaksikon välien lämpenemisestä hyvillään, päinvastoin. 

Laulajatar on kertonut lähteiden mukaan, että eropäätökseen vaikutti vahvasti se, että hän ei tuntunut saavan tukea läheisiltään suhteensa kanssa. Nyt Elle-julkaisun mukaan naisen ystävät ovat päättäneet ottaa ohjat omiin käsiinsä ja he haluavat parittaa nyt naisen jollekin yhtä arvokkaalle, kuin Gomez heidän mielestään on. 

- Hän tarvitsee rinnalleen menestyksekkään ja taitavan miehen, joka ei kuitenkaan ole julkisuudessa, lähde kertoo Elle-julkaisulle. 

Vaikka ystävät olisivat innokkaasti etsimässä kaunottarelle uutta kumppania vierelle, Gomez ei itse ole ollut asiasta kovinkaan mielissään. 

- Selena ei todellakaan ole valmis vielä tapailemaan uusia miehiä. Hän on seurustellut niin ison osan elämästään, että nyt hän haluaa vain olla itsekseen, lähde jatkaa. 

Seurustelujen päättymiset ovat jättäneet jälkensä nuoreen naiseen. Gomez on tullut entistä tietoisemmaksi siitä, millaista ihmistä hän etsii rinnalleen. 

Lue myös: Kylie Jenner tienaa huimia summia Instagram-kuvistaan - ohitti Selena Gomezin tulokuningattarena

Lähde: Elle 

Kilpailut

Uusimmat