Kuva: Senja Rapila

Fani kysyi, hakeeko Sara Sieppi huomiota avarilla kaula-aukoillaan? Naiselta perusteellinen vastaus

09.08.2018 09:45 - Henna Koste - Luettu 4 032 kertaa

Sara Sieppi huomauttaa, ettei laskelmointi kuulu hänen somekäyttäytymiseensä.

Entinen missi Sara Sieppi, 27, työskentelee tällä hetkellä meikkitaiteilijana sekä kirjoittaa suosittua blogiaan Idealista-sivustolla. Nainen on saanut lukuisia kysymyksiä blogiinsa ja vastaa niihin tuoreessa postauksessaan. Kysymystulvassa aiheet vaihtelivat suosikkiherkusta huomion kalasteluun. 

Yksi kysymys koski Siepin avonaisia kaula-aukkoja.

"Moikka! Olen usein miettinyt erityisesti naisten kohdalla, että silloin kun on tarve saada lisää seuraajia/huomiota julkaisuille, niin kuvaan “sattumalta” valikoituu avarampi kaula-aukko. Siinä ei sinäänsä ole mitään väärää tietenkään, mutta itse en jostain syystä halua sellaista huomiota mitä paljastavammilla kuvilla vääjäämättä saa, ja sitä kautta huomion hakeminen tuntuisi jotenkin.. hölmöltä. Joskus tuntuu myös joidenkin kohdalla ettei edes “rentoa tilannevideota” kotisohvalta instastorynkään puolella voi julkaista ilman, että ensin vetää toppia pari senttiä alas jotta näyttäisi silti mahdollisimman kuumalta. Kysymykseni kuuluukin siis, kuinka laskelmoivasti itse julkaiset materiaalia? Käytätkö “kaula-aukkokorttia” silloin jos haluat saada erityisen paljon trafiikkia sivuillesi?", fani tiedusteli.

Sieppi vastasi kysymykseen selkeästi ja totesi kysymyksen olevan hauska.

"Itse viihdyn enemmän sellaisissa topeissa, joissa on kaula-aukkoa enemmän. Liian korkealle menevät paidat ahdistavat, joten senkään takia en käytä sellaisia kovin usein. Laskelmointi ei siis kuulu meikäläisen somekäyttäytymiseen, vaan kyse on täysin mukavuudenhalusta", kaunotar kuittasi.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Lue myös: Miss Suomi -kisaaja on kuin ilmetty Sara Sieppi - katso kuvat hämmentävän samannäköisistä naisista

Lähde: Idealista

Uusimmat