Kuva: Getty Images

Cardi B hankki hulppean urheiluauton – värjäytti jopa hiuksensa samalla sävyllä

09.08.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Räppäri on nykyään onnellinen Lamborghinin omistaja.

Uutisoimme aiemmin rap-artisti Cardi B:n, 25, saaneen kutsun seurapiirikaunotar Kim Kardashianin, 37, kotibileisiin. Räppäri julkaisi illanvietosta kuvan, jossa poseeraa sinihiuksisena yhdessä Kardashianin ja tämän äidin, Kris Jennerin, 62, kanssa.

Nyt Cardi B:n hiusstylisti Cliff Vmir paljastaa Refinery29-julkaisulle, mistä naisen uusi hiustyyli on saanut inspiraationsa.

- Luulen, että tulemme Cardin kanssa niin hyvin toimeen siksi, että hän on hullu ja uskalias. Et koskaan tiedä, mitä hän aikoo tehdä ja sanoa, Vmir kertoo.

- Hän juuri sai lahjaksi sinisen Lamborghinin ja sanoi, että hänen on saatava auton väriset hiukset. Ja hän oli niin iloinen. Sekoitin neljää eri väriainetta ja saimme juuri sellaisen sävyn kuin hän halusi.

Ennen hiustenvärjäystä, Cardi B iloitsi uudesta autostaan Instagramissa. Kuvassa hän poseeraa yhdessä miehensä Offsetin kanssa kirkkaan väristen Lamborghinien edessä.

”Siunattu & lahjottu. Virallisesti Lamborghinin omistajia,” räppäri kirjoittaa kuvatekstissä.

Pääset katsomaan Cardi B:n Instagram-kuvan alta.

Räppäri julkaisi Kim Kardashianin illanvietosta yhteiskuvan, jossa poseeraa myös Kris Jenner. Kuvassa artisti esittelee myös uutta hiustyyliään.

Voit katsoa Instagram-kuvan alta.

Lue myös: Cardi B sai kutsun Kim Kardashianin kotibileisiin: "Kuulun virallisesti rikkaiden ihmisten klubiin!"

Lue myös: Cardi B sai pikkutuhman kukkalähetyksen vain viikko synnytyksen jälkeen - katso kuva

Lähde: People, Refinery29

Kilpailut

Uusimmat