Kuva: Getty Images

Ruby Rose joutui ryöpytyksen keskelle Batwoman-roolinsa vuoksi - poisti Twitter-tilinsä

13.08.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Ihmiset ovat hyökänneet naista vastaan.

Hollywoodista kantautui viime viikolla mielenkiintoisia uutisia, kun kävi ilmi, että Ruby Rose, 32, näyttelee DC Comicsin Batwomania. Historialliseksi asian tekee se, että lepakkonainen on avoimesti homoseksuaali. 

Rose on itsekin puhunut avoimesti omasta seksuaalisuudestaan ja tyttöystävistään. Nainen on kertonut, että kyseinen rooli on hänen unelmiensa täyttymys, koska hän on haaveillut asiasta jo pienestä saakka. Hahmo tullaan näkemään DC Crossover -tapahtumassa. 

Sarjakuvista alkujaan tutun Batwomanin maskin takaa löytyy Katherine Kane -niminen hahmo, joka on juutalainen. 

Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan hyväksyneet Rosen kiinnitystä Batwomaniksi. Rose päätyi poistamaan Twitter-tilinsä, koska hän sai niin paljon ilkeitä kommentteja siitä, ettei hän ole tarpeeksi hyvä rooliin. Orange is The New Black -kaunotarta vastaan hyökättiin myös siksi, ettei tämä ole juutalainen. 

Vielä torstaina Rose yritti tyynnytellä ihmisiä vetoamalla, että muiden ihmisten olisi hyvä tukea muiden polkuja, eikä romuttaa niitä. 

Vielä ei ole varmuutta, kuinka kauan nainen pysyy poissa Twitteristä. Nainen on myös poistanut kommentoinnin käytöstä Instagramissa. 

Lue myös: Seuraava trendi? Ruby Rosen erikoinen kulmakoru kääntää katseita

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat