Sauli Niinistön synttärikuvasta Aaro-pojan kanssa tuli hetkessä meemi - syynä puhekuplat

24.08.2018 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuvaan upotetut puhekuplat ovat saaneet luovat mielet liikkeelle.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö täyttää tänään 70 vuotta ja on tämän kunniaksi jakanut harvinaisen perhekuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvaparissa mies nähdään poseeraamassa pieni Aaro-poika ja Lennu-koira sylissään. Kuvaa ryydittävät puhekuplat, joista toinen on suunnattu Aarolle ja toinen Niinistölle. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Monet ovat ihastuneet hyväntuulisesta kuvasta ja siitä, että viimein Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsesta on saatu nähdä kuva julkisuudessa. Jotkut eivät kuitenkaan ole ihan ymmärtäneet, missä kuvan huumori piilee ja miksi puhekuplissa on juuri nuo tekstit. Juuri kuvan puhekuplat ovat tehneet kuvasta täydellistä meemimateriaalia. Nettikansa ei olekaan haaskannut aikaa, vaan erinäiset muunnokset Niinistön kuvaparista ovat lähteneet leviämään Twitterissä.

Mediaa parodioiva Lehti on julkaissut muun muassa seuraavat meemit:

Ensimmäisessä kuvassa kyseessä ovat luonnollisesti Toton African sanoitukset, kun taas jälkimmäisessä innoitus on saatu viimeaikaisista pääministeri Juha Sipilän vihervasemmistolausunnoista.

Lue myös: Sauli Niinistöstä tehtiin näköisnukke huovuttamalla - katso kuva taidonnäytteestä

Kilpailut

Uusimmat