Kuva: Getty Images

Onko hän aito Melania Trump? Ihmiset ovat varmoja, että nainen palkkasi sijaisedustajan

29.08.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Donald ja Melania Trump vierailivat Ohiossa, mutta ihmiset huomasivat omasta mielestään hyvin erinäköisen naisen astelevan presidentin rinnalla.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin, 72, ja hänen vaimonsa Melania Trumpin, 48, suhdetta on päivitelty useampaan otteeseen. Monien lähteiden mukaan pariskunnan vuosia kestänyt suhde olisi hyvin kylmällä ja platonisella pohjalla ja he nukkuisivatkin eri makuuhuoneissa. 

Ihmiset ovat varmoja siitä, että tässä ei kävele aito Melania Trump (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Nyt ihmiset ovat varmoja, että Melania Trumpilla on sijaisedustaja, joka näyttää aivan häneltä. Spekulaatiot saivat lisää vettä myllyyn, kun nainen vieraili Ohiossa tällä viikolla. Twitter-käyttäjät huomasivat, että kyseessä olisi ollut sijaisedustaja, jonka hiukset olisivat paljastaneet ettei kyseessä ole aito Melania Trump.

"Hänen hiuksensa ovat erilaiset kuin Melanialla sekä hänen hiusmallinsa. Hän käyttää myös aivan väärän merkkisiä vaatteita." 

Monen mielestä Ohiossa nähty Melania olisi myös paljon painavampi kuin aito versio. 

"Hän ei ikinä käytä tuollaisia pilkullisia vaatteita. Sen lisäksi nainen on paljon painavampi kuin aito Melania." 

Ihmiset analysoivat myös naisen kasvonpiirteitä, jotka olivat monen mielestä hyvin erilaiset verrattuna aitoon Melaniaan. Nainen piti ulkona koko ajan mustia aurinkolaseja. 

Lue myös: Melania Trumpin tyylille naureskellaan netissä - Twitter täyttyi paljonpuhuvista kuvapareista

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat