Bloggaajan kuvasta paljastui yllättävä seikka - seurauksena haukkumaviestejä ja tappouhkauksia

02.09.2018 20:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Bloggaaja muistuttaa kohun seurauksena, että nettikiusaamisesta eivät selviä kaikki.

Bloggaaja Scarlett Londonilla on Instagramissa lähemmäs 100 000 seuraajaa. Nainen pyrkii julkaisemaan kauniita kuvia niin kotonaan kuin matkoiltakin. Lisäksi London tekee kaupallisia yhteistöitä. Nyt yksi yhteistöistä on noussut otsikoihin aikaansaamansa haukkumistulvan takia. 

London julkaisi yhteistyössä suuveden kanssa tehdyn postauksen, jossa hän esitti nauttivansa aamuteetä sängyssä. Kuvatekstissä nuori kaunotar hehkutti parhaiden aamujen olevan sellaisia, jolloin saa nauttia pohjattoman paljon teetä ja pannukakkuja. 

Tarkkasilmäiset huomasivat pian, että pannukakut, jotka sängyn päälle lautaselle oli aseteltu, olivat oikeasti tortilloja. Lisäksi Londonin teekupissa ei näyttänyt oikeasti olevan teetä ollenkaan. 

Yksityiskohdat ovat saaneet naisen viestilaatikon ja kuvan kommenttiosion täyttymään haukkumaviesteistä. Osa niistä kauhistelee epärealistista kuvaa, jonka nainen elämästään antaa seuraajilleen, mutta osa on todella tylyjä ja asiattomiakin.

Londonia haukutaan feikiksi ja tekopyhäksi. Lisäksi häntä arvostellaan kovin sanoin. Jopa englantilainen, naispuolinen ja naisten oikeuksia julkisesti puolustava kansanedustaja yhtyi haukkujien joukkoon ja twiittasi: "Hänen henkensä täytyy haista, siksi hän on sinkku"

"Sinun pitäisi tappaa itsesi"

London kertoo nyt saaneensa jopa tappouhkauksia kuvan seurauksena. 

- Ihmiset lähettävät minulle viestejä, että minun pitäisi tappaa itseni ja tukehduttaa itseni noihin ilmapalloihin, nainen kertoo. 

Hän pahoittelee, jos hänen epärealistinen kuvansa on loukannut jotain, mutta muistuttaa ihmisiä siitä, että nettikiusaaminen ei ole hyväksyttävää ja se, että sadat tai jopa tuhannet ihmiset repivät yhden henkilön kappaleiksi mediassa, todellakin kiusaamista muistuttaa. 

- Minä olen vahva ja selviän tästä vastenmielisestä tilanteesta kyllä. Mutta kaikki eivät kiusaamisesta selviä, muistuttaa London. 

Katso kohun aiheuttanut kuva alta. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat