Kuva: Sub

Tänään tv:ssä: Supersankarielokuva, joka tuotti yli 780 miljoonaa dollaria

15.09.2018 07:15 - Erica Alaluusua

Deadpool nähdään uusintana Sub-kanavalla.

Vuonna 2016 ilmestynyt Deadpool on samannimiseen sarjakuvaan perustuva actionkomedia, jonka päähenkilö on supersankari Deadpool. Elokuva keräsi jo pelkästään avajaisviikonloppunaan Yhdysvalloissa yli 100 miljoonaa dollaria.

Deadpool kertoo syöpään sairastuneesta sotilas Wade Wilsonista, jolle tarjotaan erikoista parannuskeinoa. Wilson päätyy osaksi tuskallista tieteellistä koetta, jonka myötä hän saa itselleen supervoiman parantua. Wade alkaa janota kostoa henkilöille, jotka aiheuttivat hänelle kokeessa kärsimystä ja muuttivat hänen ulkomuotonsa. 

Elokuvan ohjauksesta vastasi Tim Miller, ja sen pääroolissa esiintyi Ryan Reynolds, 41. Reynolds on haastatteluissa itse kertonut, että oli sarjakuvan suuri fani jo kauan ennen elokuvassa näyttelemistä. Elokuvassa näkyvä Deadpoolin asu sisälsi alun perin ylimääräisen lihaskerroksen, joka jouduttiin poistamaan, koska Reynolds omasi paljon lihasmassaa jo omasta takaa. 

Elokuva sai kaksi Golden Globe -ehdokkuutta ja se palkittiin useammassa eri palkintogaalassa. Deadpool tuotti myös menestyksekkäät 782 miljoonaa dollaria.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta:

Jos traileri ei näy, voit katsoa sen täältä.

Deadpool

Sub

kello 21.00

Lue myös: Deadpool 2:n virallinen traileri julki - katso mitä keväällä on luvassa

Lähde: IMDp

Kilpailut

Uusimmat