Kuva: Getty Images

Räppäri Post Malonea on kohdannut järkyttävän huono onni - fanit arvelevat syyksi kirottua esinettä

17.09.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Post Malone kosketti maailman kirotuimmaksi esineeksi tituleerattua viinilaatikkoa.

Tampereen Blockfesteilläkin esiintynyt jenkkiräppäri Post Malonea, 23, on kohdannut lähiaikoina harvinaisen huono tuuri. Hänen yksityiskoneensa joutui esimerkiksi tekemään hätälaskun, koska sen renkaat olivat tyhjentyneet. Vakavasta tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, mutta Post Malone kertoi heti laskeutumisen jälkeen olevansa erittäin järkyttynyt tilanteesta. 

Tähden huono onni on vain jatkunut, koska vain viikkoja hätälaskun jälkeen hän joutui osalliseksi vakavaan auto-onnettomuuteen. Auto-onnettomuudestakin mies selvisi säikähdyksellä. Hän twiittasi tuolloin, että jumalan täytyy vihata häntä. 

Nyt fanit ovat kuitenkin omasta mielestään selvittäneet Post Malonen huonon onnen salaisuuden. Heidän mukaansa jenkkiräppärin huono onni johtuu siitä, että tämä on koskettanut maailman kirotuimmaksi esineeksi tituleerattua puista viinilaatikkoa. 

"Sinun ei kannattaisi pelleillä pimeiden henkien kanssa. Jos jumala todella vihaisi sinua, olisit kuollut." 

"Tuon todellakin täytyy olla se syy."

Post Malone vietti aikaa henkien tutkijan Zag Bagansin kanssa, joka näytti räppärille laatikon. Bagans omistaa museon, johon hän on kerännyt yliluonnollisia asioita ja esineitä. Laatikkoa on myyty useaan otteeseen, koska se on aiheuttanut edellisille omistajille heidän mukaansa hirveitä asioita. 

Entiset laatikon omistajat ovat raportoineet muun muassa viikkoja jatkuneista painajaisista, veren yskimisestä, ihottumista ja kissan virtsan haistamisesta. 

Viinikaapin kerrotaan alkujaan kuuluneen eräälle puolalaiselle naiselle, joka oli selviytynyt holokaustista ja muuttanut Espanjaan. Nainen oli hankkinut kaapin Espanjasta ja se oli kulkeutunut mukana Yhdysvaltoihin perheen muuton mukana. Kun isoäiti menehtyi, hänen lapsenlapsensa oli myynyt kaapin. 

Hänen mukaansa viinikaappi oli ollut aina isoäidin ompeluhuoneessa, eikä sitä ollut ikinä avattu kaapin sisällä asuvan vihamielisen demonin vuoksi. 

Lue myös: Blockfesteillä esiintyneen Post Malonen yksityiskone teki pakkolaskun

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat