Kuva: Getty Images

Faneja Dua Lipan keikalla hakanneille järjestyksenvalvojille seurauksia - poliisiasia

18.09.2018 13:15 - Katariina Auvinen

Dua Lipan Shanghain keikka päättyi monen fanin osalta ikävällä tavalla, kun väkivaltaiset järjestyksenvalvojat poistivat heidät.

Brittiartisti Dua Lipa, 23, on ollut otsikoissa Kiinassa järjestetyllä keikalla tapahtuneista kuvioista. Tuolloin Shanghaissa pidetyssä konsertissa tapahtui yllättävä käänne, kun useita faneja raahattiin silminnäkijöiden mukaan väkivaltaisesti ulos kesken keikan. Useiden lähteiden mukaan fanit olisivat heiluttaneet pride-lippua, joka on tunnettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen symboli.

Daily Mail -julkaisun mukaan järjestyksenvalvojat olisivat huutaneet sekä lyöneet faneja. Artisti itse oli tietojen mukaan sen verran järkyttynyt tilanteesta, että hän kyynelehti vuolaasti lavalla. 

Nyt asia on edennyt, koska julkaisun mukaan Kiinan poliisi on pidättänyt järjestyksenvalvojat ja tutkii asiaa parhaillaan. Poliisi on kehoittanut järjestyksenvalvojat palkannutta firmaa varmistamaan, ettei kyseistä tapausta sattuisi enää uudelleen. 

Kiertuejärjestäjä on kommentoinut kohua ja selvittänyt, ettei kyse olisi ollut sateenkaarilipun heiluttelusta johtuneesta poistosta. Järjestäjän mukaan eräs fani oli nyrjäyttänyt nilkkansa ja kun järjestyksenvalvojat olivat tulleet tarjoamaan fanille apua, monet muut fanit olivat ylireagoineet ja käyneet järjestyksenvalvojiin kiinni. 

Daily Mailin mukaan kyseessä olisi olleet kaksi nuorta järjestyksenvalvojaa, joita syytetään väkivaltaisuuksista. 

Lue myös: Dua Lipa lähetti tukensa keikalta poistetuille faneilleen: "Se mitä teitte vaati paljon rohkeutta"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat