Kuva: Erica Alaluusua

Alma ei ole koskaan kuullut, että hänen pitäisi muuttaa tyyliään: "Ulkonäkö ei ole juttuni pääasia"

15.10.2018 13:15 - Erica Alaluusua

Alma yhdistelee tyylissään huippumuotia sekä kirpputorilöytöjä.

Näyttävistä hiuksistaan tunnettu pop-artisti Alma, 22, herättää paljon huomiota räväkällä tyylillään. Artisti ei pyri olemaan perinteisellä tavalla naisellisuuteen vaan pukeutuu siihen, mikä hänestä tuntuu hyvältä. 

Voice.fin haastattelussa Alma kertoo, että löysi oman tyylinsä kokeilemalla.

– Olen kokeillut kaikki mahdolliset hiusvärit ja tyylit. Huomasin, että tykkään vaatteista, joissa on mukava olla. Käytän kivoja lenkkareita, korkokenkiä en ollenkaan. 

Alma yhdistele tyylissään huippumuotia kirpparilöytöihin. Parhaat löytönsä hän tekee Suomen kirpputoreilta, erityisesti kierrätyskeskuksita.

– Suomalaiset eivät ole vielä ymmärtäneet, mitä kaikkea kirppareilta voi löytää. Losissa tilanne on toinen, kirpputorit ovat siellä myös todella kalliita. Täällä vintage on halpaa.

Persoonallisesti pukeutuva artisti ei ole koskaan kuullut, että hänen tulisi muuttaa ulkonäköään.

– Olen onnekas. Tiedän, että on paljon naispuolisia artisteja, joiden halutaan olevan jotakin. Tuntuu, että minun kohdallani ihmiset ymmärtävät, ettei ulkonäkö ole juttuni pääasia, vaikka monella pop-artistilla se on sitä.

– Urani pääasia on se, että kuka olen ihmisenä ja musiikkini. Minulle ulkonäkö ei koskaan ole olennaista, vaikka rakastan kauniita ihmisiä ja kaikkia ihmisiä ylipäätään. Tiedän olevani yksi harvoista, joilta ei ole vaadittu ulkonäön puolesta mitään.

Lue myös: Raksavaatteet ovat nyt muotia! Alma ja Kim Kardashian edelläkävijöitä

Kilpailut

Uusimmat