Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo raiskaussyytösten keskellä - miehen tyttöystävä nousi puolustamaan miestä

01.10.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Yhdysvaltalaismalli syyttää huippujalkapalloilijaa raiskauksesta, joka tapahtui hotellihuoneessa vuonna 2009.

Huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 33, on ollut viime päivinä otsikoissa ikävästä syystä. Yhdysvaltalaismalli Kathryn Mayorga syyttää Ronaldoa raiskauksesta, uutisoi Daily Mail -julkaisu. Mayorgan mukaan raiskaus tapahtui vuonna 2009 Las Vegasissa hotellihuoneessa. 

Ronaldo on itse ottanut kantaa ja kertonut kyseessä olevan täysin perätön syytös, jonka tarkoituksena on käyttää vain jalkapalloilijan nimeä rahojen toivossa. Nyt Ronaldon tyttöystävä, Georgina Rodriguez, on noussut myös puolustamaan miestään ikävän oikeusprosessin keskellä. 

Naisen mukaan hänen miehellään on aina ollut tapana päästä esteistä ylitse. Rodriguez kertoi myös rakastavansa miestään Instagram-sivuillaan. 

Mayorgan mukaan pari oli tavannut toisensa yökerhossa vuonna 2009, jonka jälkeen mies oli kutsunut naisen hotellihuoneeseensa ja ehdottanut yhteistä poreammekylpyä. Nainen ei ollut kuitenkaan innostunut tästä, koska hänellä ei ollut uima-asua mukana. 

Ronaldo oli oikeuspapereiden mukaan luvannut lainata Mayorgalle urheilushortsit ja paidan, mutta kun nainen oli mennyt vaihtamaan vaatteita, Ronaldo olisi yllättänyt mallin ja raiskannut tämän. Mayorgan mukaan mies olisi vielä tapauksen jälkeen pyytänyt häneltä anteeksi ja kertonut olevansa yleensä herrasmies. 

Saksalaislehti Der Spiegelin saamien tietojen mukaan Ronaldo olisi maksanut mallille melkein 300 000 euroa, jotta tämä ei puhuisi asiasta viranomaisille tai lehdistölle. 

Viranomaiset selvittävät parhaillaan asiaa. 

Lue myös: Kohun synnyttänyt Cristiano Ronaldon patsas vaihdettiin - fanit eivät ole vieläkään tyytyväisiä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat