Kuva: Getty images

Serena Williams julkaisi videon yläosattomissa - sisältää tärkeän viestin

01.10.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Tennistähti halusi lisätä rintasyövän ja tutkimuksen tietoisuutta.

Tennistähti Serena Williams, 37, aikoo keskeyttää huonosti alkaneen kautensa jo ennenaikaisesti, kertovat useat eri lähteet. Nainen aiheutti kuitenkin huomiota, kun hän julkaisi viikonloppuna Instagramissa videon, jossa hän on täysin yläosattomissa. 

Naisen mukaan video sysäsi hänet todellakin ulos mukavuusalueeltaan, mutta hän halusi tehdä sen, jotta hän nostaisi tietoisuutta rintasyövästä. Kautta maailman, kuten myös Suomessa, lokakuu on virallinen kampanjakuukausi, jolla tuetaan rintasyövän tutkimusta. 

"Rintasyöpä koskettaa lukemattomia naisia, joten haluankin tuoda esille säännöllisen rintojen tutkimuksen merkitystä. Tämä todellakin sysäsi minut pois mukavuusalueeltani, mutta halusin tehdä videon, jotta muistuttaisin naisia tutkimaan rintansa säännöllisesti. Aikainen huomaaminen pelastaa monia henkiä, joten toivon ihmisten muistavan tämän." 

Nainen on saanut lukemattomia viestejä, joissa ihmiset kertovat omista syöpäkokemuksistaan ja tsemppaavat muita samassa tilanteessa olevia. 

"Kiitos Serena, tämä on loistava muistutus kaikille. Olen itse selättänyt rintasyövän kahdesti ja olen niin kiitollinen, että saan olla täällä tänä päivänä." 

"Kiitos Serena siitä, että muistutat tärkeästä asiasta." 

Lue myös: Serena Williams avautui epävarmuudestaan vartaloaan kohtaan - oli kateellinen sisarelleen

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat