Kuva: Getty Images

Nainen koki syrjintää koirapuistossa - "Tuo eläin ei ansaitse elää"

06.10.2018 13:15 - Lauri Kujanpää

Espoolaisessa koirapuistossa tapahtunut tilanne jätti naiselle pahan mielen.

"Koira on ihmisen paras ystävä", kuuluu vanha sananlasku. Ihmiset rakastavat lemmikkejään kuin lapsiaan ja haluavat tarjota näille mahdollisimman hyvän elämän. Joskus kuitenkin eläimet voivat kohdata ulkopuolista arvostelua ja se tuntuu pahalta. Espoolaisessa koirapuistossa koettiin ikävä hetki, kun koiransa muiden sekaan vienyt nainen koki ikävää syrjintää. Hän kertoi Voice.Fi:lle syyn tälle ikävälle käytökselle.

- Muutama ihminen nauroi ja paheksui koiraani sen takia, koska se oli cavalier kingcharlesinspanieli. Pariskunta haukkoi koiraa sairaaksi ja sanoi, että tuollaisten eläinten ei pitäisi saada elää. Se tuntui todella pahalta, nainen sanoo. 

Useat rotukoirat keräävät ikävää huomiota sen takia, että ne sairastavat paljon. Cavalierien ahtaasta pääkopasta on ollut paljon keskustelua.

- Tiedän kyllä rodun ongelmat, mutta tuollainen käytös ei ole mielestäni missään nimessä hyväksyttävää. Varsinkin kun sillä pariskunnalla oli vielä itsellään jonkinlaisia lyttykuonoisia bulldogeja, nainen miettii.

Nainen oli pyytänyt pariskuntaa käyttäytymään, mutta naureskelu oli jatkunut siihen asti kunnes he lähtivät. Myös muut koirapuistossa oleskelleet henkilöt ihmettelivät käytöstä.

- Juttelimme muutaman muun kanssa siitä, että miten jotkut ovat noin rumia suustaan. Onneksi he lähtivät pian kohtaamisen jälkeen. Jokainen elämä on kuitenkin arvokas ja tämä koira on minun perheeni, ei minulla ole muita.

Nainen myös kertoi, että ei ole koskaan aikaisemmin kohdannut moista vihaa. Se kuitenkin jätti pahan mielen pitkäksi aikaa.

Lue myös: Omistaja sai tietää koiransa seikkailuista erikoisella tavalla - lemmikki paljastui sankariksi

Lue myös: Uskoisitko oikeaksi? Koira näyttää aivan rakastetulta piirroshahmolta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat