Kuva: Getty Images

Girls-tähti joutui taas leikkauspöydälle - jakoi itsestään rehellisen kuvan operaation jälkeen

18.10.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Lena Dunhamin vasen munasarja jouduttiin poistamaan.

Girls-tähti Lena Dunham kertoi aiemmin tänä vuonna, että edellinen vuosi oli hänelle enemmän kuin raskas. Dunham joutui turvautumaan kohdunpoistoon, koska hän kärsi niin kivuliaasta endometrioosista, ettei mitkään operaatiot tai lääkkeet tuoneet helpotusta. 

Nainen kertoikin, että asia vaikutti hänen mielenterveyteensä enemmän kuin hän ajattelikaan, koska tuolloin hän ymmärsi ettei voisi enää ikinä saada biologisia lapsia. Nainen kertoi kuitenkin asioiden olleen sen arvoisia, koska kivut tuntuivat helpottaneen. Nyt naisen terveys on taas ottanut askeleen huonompaan suuntaan. 

Dunham paljasti sosiaalisessa mediassa, että häneltä jouduttiin nyt poistamaan vasen munasarja, koska useat operaatiot olivat aiheuttaneet muun muassa arpikudosta ja kiinnikkeitä munasarjan ja suoliston ympärille, jonka vuoksi nainen koki kovia kipuja. 

"Kivut aiheuttivat sen, että minun oli vaikea virtsata tai edes kävellä. Äitini otti tämän kuvan, kun olin viettänyt 9 tuntia toipuessani operaatiosta ja alhaisesta verenpaineesta," Dunham jakoi kuvan Instagram-seuraajilleen. 

Aiemmin Dunham oli ilmoittanut faneileen, että hän joutuu perumaan kipujen vuoksi esiintymisiään. Tuolloin monet olivat kehoittaneet naista käymään psykiatrilla, koska heidän mielestään kivut olivat ilmiselvästi psykologisia. 

Dunham vastasi arvostelijoilleen pitkällä tekstillä. Hän kertoi oppineensa, että terveyttä ei missään nimessä pidä ottaa itsestäänselvyytenä. 

Katso kuva alta. 

Kilpailut

Uusimmat