Kuva: RadioPlay

Äiti luuli saaneensa viestin lapseltaan, sen sijaan totuus oli aivan muuta - "Minulla on tyttäresi"

05.11.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Huorapuutarhan-murhapodcastissa käsitellään japanilaisen Kaede Ariyaman murhaa.

RadioPlayn Huorapuutarhan-murhapodcastissa Justiina kertoo Dardeenin perheen raa'asta murhasta, ja Pauliina esittelee kopiomurhaaja Kaoru Kobayashin tapauksen. Dardeenin perheen surma on vieläkin ratkaisematta yli 30 vuoden jälkeen. 

Sen sijaan Pauliina kertoo Kaoru Kobayashin tapauksesta, joka tapahtui Japanissa. Kobayash syntyi 1960-luvulla köyhään perheeseen. Nuori poika lähetettiin töihin lehdenjakajaksi nuorena, jotta tämä voisi auttaa perhettään pärjäämään taloudellisesti. Kobayashin äiti kuoli pojan ollessa vasta 10-vuotias, mutta muuta ei miehen lapsuudesta tiedetä. 

Sen sijaan mies jatkoi töitään lehdenjakajana, mutta hänet tuomittiin vankilaan vuonna 1989, kun Kobayashi jäi kiinni kahdeksan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuolloin Japanin lait olivat höllemmät ja mies sai vain kahden vuoden vankeusrangaistuksen. Heti vapautumisensa jälkeen mies jäi kiinni, kun hän yritti tappaa viisivuotiaan tytön 1990-luvun alussa. 

- Silloin Kobayashaki tuomittiin kolmen vuoden vankeusrangaistukseen, Justiina kertoo. 

Kun mies vapautui vankilasta, hän eli hiljaiselossa muutamien vuosien ajan, jatkaen työtään postin palveluksessa. Kaikki muuttui kuitenkin, kun mies kidnappasi vuonna 2004 seitsemänvuotiaan Kaede Ariyaman

Ariyama oli kävelemässä koulusta kotiin, kun mies oli poiminut tytön autonsa kyytiin ja luvannut viedä tämän kotiin. Sen sijaan mies oli ottanut tytön puhelimen ja lähettänyt tämän äidille kuvan tytöstä sekä karmivan viestin; "Minulla on tyttäresi"

Ennen kuin äiti oli ehtinyt ilmoittaa asiasta poliisille, Kobayashaki oli ehtinyt murhaamaan tytön. Tyttö oli hukutettu miehen kodin kylpyammeeseen ja tällä oli ruhjeita käsissä sekä jaloissa. Ariyamaa ei kuitenkaan löydetty heti vaan mies heitti ruumiin tien sivuun, josta sen löysi moottoripyöräilijä saman päivän iltana. 

Poliisi oli ensin neuvoton murhaajan suhteen. Vielä kuukausi tytön murhan jälkeen Kobayashaki lähetti tytön puhelimesta sähköpostiviestin tämän vanhemmille, jossa hän uhkasi hakea seuraavaksi Ariyaman kaksivuotiaan pikkusisaren. 

- Murhaaja halusi vain luoda enemmän tuskaa perheelle, Justiina arvelee. 

Kobayashaki jäi kiinni teoistaan, kun hän teki virheen lähettäessään omaan puhelimeensa ilmeisesti kuvia tytön puhelimesta. 

Kun poliisi tutki miehen kotia, he löysivät karmaisevaa materiaalia. 

Lue myös: Kadonneiden pikkutyttöjen vanhemmat saivat hirvittävät postipaketit - lähettäjänä oli murhaaja

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Kilpailut

Uusimmat