Kuva: Senja Rapila

Raptori-Ismo tuomariksi Tähdet, Tähdet -ohjelmaan: "Odotan kasvutarinoita"

07.11.2018 13:45 - Katariina Auvinen

Viidennellä kaudella genret poistuvat ja tilalle tulevat viikoittain vaihtuvat teemat.

Keväällä nähdään television puolella MTV3-kanavalla suursuosioon nousseen Tähdet, Tähdet -ohjelman viides kausi, jossa etsitään taas Suomen parasta esiintyjää. Viime kausilla laulajat ovat esittäneet viikoittain vaihtuvan genren mukaisia esityksiä, mutta tulevalla kaudella genret poistuvat ja tilalle saadaan muuttuva teema. 

Viime kauden finaalissa voitosta kilpailivat Elias Kaskinen ja Jannika B, joista Kaskinen vei kruunattiin lopulta tähtien tähdeksi. Jo ensimmäisiltä kausilta mukana olleet vakiotuomarit, Maria Veitola sekä Juhani Merimaa, nähdään myös tulevalla kaudella, mutta mukana on uusi tuomari.  Tuomarointiremmiin hyppää keväällä Bauer Median luova johtaja sekä Raptori-yhtyeestä tuttu Ismo Heikkilä

Heikkilältä tiedusteltiin kiinnostusta tuomaripestiin puhelimitse. Mies mietti hetken tilaisuutta ja sitä, olisiko hänellä ohjelmalle mitään annettavaa. Pohdinnan jälkeen hän päätti lähteä mukaan. 

- En varmasti ole hirvittävän tiukka tuomari. Arvostan hyvässä esiintyjässä sitä, että hän on karismaattinen, itsevarma sekä omistautunut asialleen, Heikkilä pohtii. 

Mies odottaa näkevänsä ohjelman aikana kasvutarinoita.

- Odotan, että ohjelmassa nähdään kiinnostavia kasvutarinoita sekä niitä onnistumisia, kun artistit menevät epämukavuusalueelleen, hän lisää.

Teemat ja kilpailijat paljastetaan myöhemmin. Tulevalla kaudella on tehty muutoksia myös pudostusten aikatauluihin. Kolmen ensimmäisen jakson aikana kukaan kilpailijoista ei tule tippumaan. 

Viime kausilla mukana ovat olleet muun muassa Pete Parkkonen, Jari Sillanpää ja Nelli Matula

Lue myös: Toni Wirtanen Jannika B:n Tähdet, tähdet -matkasta: "Ihailen hänen lahjakkuuttaan"

Kilpailut

Uusimmat