Kuva: Getty Images

Spice Girls -yhtye taas riidoissa - keskustelu kuumeni ensimmäisen haastattelun aikana

09.11.2018 09:45 - Katariina Auvinen - Luettu 1 448 kertaa

Victoria Beckhamin puuttuminen yhtyeestä sai naiset närkästymään.

Kun ikoninen 1990-luvun yhtye Spice Girls päätti laittaa pillit pussiin 2000-luvun vaihteessa, tyttöbändiläiset olivat riidoissa keskenään. Hajoamista ennen tyttöbändistä oli lähtenyt Geri Halliwell (nyk. Horner), koska hän koki erimielisyyksiä muiden naisten kanssa. 

Viime viikolla ilmoitettiin, että yhtye tekee paluun. Joukosta puuttuu muotisuunnittelijana töitä nykyisin tekevä Victoria Beckham. Beckhamin ja muiden naisten välillä on roihunnut paluuta edeltävinä kuukausina, koska Posh Spice oli sitä mieltä, ettei hän todellakaan ole kiinnostunut paluusta. 

Naisten välit eivät ole vieläkään aivan kunnossa, koska nyt muut naiset ovat riidelleet siitä, miten he tulevat antamaan ensimmäisen haastattelunsa. He kuitenkin sopivat sen olevan Jonathan Ross -showssa, joka toteutettiin tällä viikolla.  Daily Mail -julkaisun mukaan ei ole tietoa, millaiset välit kaikilla naisilla on keskenään tällä hetkellä. 

Nelikko jutteli Victoria Beckhamin puuttumisesta. Asia saikin naisten tunteet kuumenemaan.

- Olen ollut Victorian kanssa yhteyksissä ja hän kyllä tukee meitä siinä mitä teemme, Mel C kertoi antamassaan haastattelussa. 

Tyttöbändiläiset myönsivät, että Beckham ei halunnut mukaan, koska hän on liian kiireinen muotimerkkinsä parissa. Joidenkin huhujen mukaan kyse olisi ollut siitä, että Beckham ei nauttinut esiintymisestä. Erityisesti Mel B on ottanut asian raskaasti ja on ollut näreissään Beckhamin puuttumisesta. 

Lue myös: Niin suloista! Spice Girlsistä pari vuosikymmentä sitten otettu kuva leviää somessa

Lähde: Daily Mail 

Uusimmat