Kuva: Senja Rapila

Aku Hirviniemi kertoo Facebookissa: 'Minun väitetään käyttäytyneen seksuaalisesti ahdistelevasti'

12.11.2018 18:00 - Emmi Moilanen

Näyttelijä julkaisi kirjoituksen, jossa kertoo asian etenevän tuomioistuimen käsiteltäväksi.

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 34, kertoo julkaisemassaan Facebook-kirjoituksessa, että tuomioistuimeen on etenemässä käsiteltäväksi asia, jossa miehen väitetään käyttäytyneen seksuaalisesti ahdistelevasti. Hirviniemen kirjoituksesta selviää, että tapahtumat ovat saaneet alkunsa hänen järjestämistään juhlista.

”Totean, että tuomitsen jyrkästi kaikenlaisen ahdistelun enkä hyväksy seksuaalista ahdistelua itseltäni enkä muilta. Esillä olevassa tapauksessa olen kiistänyt syytteet, koska näkemykseni mukaan seksuaalista ahdistelua ei ole tapahtunut. Käsitykseni mukaan kukaan muu kuin syyttäjä ei ole katsonut, että asia tulisi viedä tuomioistuimeen käsiteltäväksi,” näyttelijä kirjoittaa.

Hirviniemi toteaa olevansa pahoillaan asianomistajien, perheensä ja yhteistyökumppaneiden puolesta. Mies toteaa kirjoituksessaan myös, että jos tapauksen katsotaan täyttävän rikoksen tunnusmerkistön, hän kantaa asiasta täyden vastuun.

”Jälkeenpäin kyseisen illan tapahtumia arvioidessani ymmärrän, että käytökseeni voi kohdistua moitteita. En kuitenkaan katso, että toimintani kyseisissä tilanteissa olisi ollut luonteeltaan seksuaalista tai ahdistelevaa.”

Hirviniemi lisää Facebook-julkaisunsa lopussa, että ei voi kertoa asiasta tarkemmin, sillä asiakirjat ovat salassapitovelvollisuuden alaisia.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: MTV: Aku Hirviniemen levoton käytös ihmetytti suorassa tv-lähetyksessä - heitti juontajaa pullalla

Kilpailut

Uusimmat