Kuva: Getty Images

Bill Gates antoi vinkin uraihmisille - 'Tulet tarvitsemaan kyseisiä taitoja tulevaisuudessa'

21.11.2018 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gates on Forbes-lehden mukaan maailman toiseksi rikkain ihminen.

Miljardööri ja Microsoftin perustaja Bill Gates, 63, antoi ilmaisen vinkin jokaiselle uraihmisille. Mies oli osallistunut Linkedinin Daniel Rothin haastatteluun ja kertoi, että tulevaisuudessa yksinkertaiset taidot ovat tärkeitä.

- Ihmisen täytyy hallita perusteet tieteestä, matematiikasta ja ylipäätään taloudesta. Suuri osa tulevaisuuden työpaikoista vaativat näitä taitoja, joten tulet tarvitsemaan niitä, Gates kertoo ja jatkaa:

- Kaikki muuttuu jatkuvasti hurjaa vauhtia ja se, mitä tiedät ja osaat nyt, ei välttämättä pidä paikkansa enää tulevaisuudessa, sillä digitaalinen vallankumous muuttaa pelikenttää. Jatkuva opiskelu ja asioiden päivittäminen omassa mielessä on todella tärkeää.

Bill Gatesin neuvoja varmasti moni kuuntelee mielellään, sillä mies on rankattu usein maailman rikkaimmaksi henkilöksi viime vuosikymmenien aikana. Viimeisen tiedon mukaan mies on maailman toiseksi rikkain henkilö 96 miljardin dollarin omaisuudellaan: Edellä on vain Amazonin omistaja Jeff Bezos, jonka omaisuus ylittää Forbesin mukaan yli 130 miljardia dollaria.

Lue myös: Säästä rahaa helposti - 8 konkreettisen vinkin avulla onnistut

Lue myös: Säästä rahaa fiksuilla elämäntapamuutoksilla - 11 neuvoa, joiden avulla vahdit kulutustasi

Lue myös: Naiset ajattelevat useasti uranvaihtoa vuoden aikana - luku yllättää

Lähde: LadBible

Kilpailut

Uusimmat