Kuva: Shutterstock

Naiset ajattelevat useasti uranvaihtoa vuoden aikana - luku yllättää

04.10.2018 20:45 - Lauri Kujanpää - Luettu 266 kertaa

Naisella on uransa aikana keskimäärin viisi työpaikkaromanssia.

Vaikka työ olisi kuinka kiva, saattaa se toisinaan turhauttaa ja vaihtoehdot alkavat pyöriä mielessä tiuhaa tahtia. Ihminen miettii useasti, mitä kaikkia mahdollisuuksia elämässä on ja mitä haluaisi saavuttaa. Kysymykset, kuten mitä haluaisin tehdä ja miksi, saattavat valtaa pääkopan. Nykypäivän maailmassa onneksi mikään ei ole liian myöhäistä. 

Independent-sivuston mukaan keskimääräisesti nainen ajattelee lopettavan työnsä noin 17 kertaa vuodessa. OnePolen syyskuussa teettämään tutkimukseen osallistui 2000 naista Iso-Britanniassa ja se tehtiin yhteistyössä ATT:n kanssa. (Accocication of Accounting Technicians.)

Sivusto kertoo myös, että 34 prosenttia naisista on uskaltanut työhistorian aikana vaihtaa uraa ja noin viideosa on ajatellut tekevänsä sen, kuitenkaan siihen ryhtymättä. 

- Koska uralla on niin suuri vaikutus elämäämme, on tärkeää löytää se oikea polku. Ihmisten on hyvä muistaa, että uravaihdoksen voi tehdä milloin vain. Tälläkin hetkellä on henkilöitä, jotka opiskelevat uutta ammattia 70-vuotiaina, kertoo ATT:n laatu- ja tuotekehittelyn johtaja Rachel Kellet.

Hauskana yksityiskohtana tutkimuksesta voi nähdä myös sen, että naisella on keskimääräisesti jopa viisi työpaikkaromanssia uransa aikana. Tutkimus myös paljastaa, että nainen tekee ylitöitä noin seitsemän tuntia kuukaudessa. 

Lue myös: Tavat, jotka yhdistävät menestyjiä - samaistutko?

Lue myös: Naiset paljastavat rehellisesti - tilanteet, jolloin rahankäyttö on kaduttanut

Lue myös: Työpaikkaromanssit ovat suurempi tabu kuin ennen - katso miksi

Lähde: Independent

Uusimmat