Kuva: All Over Press

Entinen skientologi paljasti kamalia asioita Tom Cruisesta - rankaisee ohjeita rikkoneita ihmisiä

22.11.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Tom Cruise on kuulunut epämääräiseen uskontoon jo vuosikymmeniä.

Näyttelijä Tom Cruise, 56, on kuulunut kyseenalaiseen uskonnolliseen ryhmään, skientologeihin, jo vuosikymmeniä. Epämääräisestä ryhmästä on tihkunut vähän tietoa ulkomaailmaan, mutta uutiset eivät ole olleet kovinkaan positiivisia. Ihmiset ovat kertoneet eristämisestä, epämääräisistä säännöistä ja jopa lapsien erottamisista vanhemmistaan. 

Näyttelijä Leah Remini, 48, kuului skientologeihin vähän aikaa, mutta hän erosi vuonna 2013. Sen jälkeen Remini on puhunut hyvinkin suorasukaisesti uskonnosta. Nyt nainen on kertonut, että Tom Cruise on enemmän tekemisissä uskontokunnan kanssa kuin moni uskoisikin. Cruise on Reminin mukaan jopa määrännyt rangaistuksia muille uskonnon harjoittajille. 

- Moni olettaa, että Cruise on viaton uhri, mitä tulee skientologian sääntöihin ja rangaistuksiin, mutta näin ei todellakaan ole, Remini kertoo. 

Skientologian jäseniä on esimerkiksi käsketty olemaan lukematta mitään, mikä saattaisi näyttää uskontoa negatiivisessa valossa. 

- Tom Cruise on nostettu skientologian piireissä lähes jumalalliseen asemaan. Hänestä kerrotaan, että hän pelastaa maailmaa. Hän on johtajan oikea käsi ja Cruise kutsutaan usein interventioihin, joissa päätetään jäsenten rangaistuksista, Remini kertoo. 

Naisen mukaan ihmiset jopa pelkäävät suututtamasta Cruisea. 

- Heihin ei pidä edes katsoa väärin. Kukaan ei halua suututtaa heitä rangaistuksen pelossa, hän kertoo. 

Johtajan kerrotaan jopa väläyttelevän Cruisen nimeä, kun hän uhkaa ihmisiä rangaistuksella. Ilmeisesti mies ei ole lempeimmästä päästä mitä tulee skientologian sääntöjen rikkomiseen. 

Lue myös: Tom Cruise ei ole nähnyt tytärtään vuosikausiin - syy kummastuttaa

Lue myös: Nicole Kidman avautui huonoista väleistään adoptiolapsiinsa - ei ole nähnyt lapsiaan vuosiin

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat