Kuva: Getty Images

Tom Cruise ei ole nähnyt tytärtään vuosikausiin - syy kummastuttaa

05.10.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär syntyi vuonna 2006.

Näyttelijä Tom Cruise, 56, on innokas skientologian kannattaja. Hän tapasi Katie Holmesin 2000-luvun alussa, jonka jälkeen pari kihlautui 2005 ja yhteinen Suri-tytär syntyi vuonna 2006. Huhujen mukaan Katie Holmes erosi miehestään ja otti tyttärensä asumaan hänen luokseen, koska hän ei halunnut tämän joutuvan kosketukseen skientologian kanssa. 

Joidenkin tietojen mukaan skientologian kannattajat olisivat sitä mieltä, että lapset eivät tarvitsisi vanhempiaan vaan he voisivat kasvaa keskenään, ainoastaan muutamat aikuiset ympärillään. 

(kuva: Getty Images )

Tästä johtuen Mirror-julkaisu uutisoi, että Cruise ei olisi pitänyt säännöllisesti yhteyttä tyttäreensä 12 vuoteen. Tiedetään, että hän ei ole nähnyt Suria ollenkaan viiteen vuoteen. Mitä ilmeisimmin kyse olisi siitä, että mies itse ei suostu tapaamaan tytärtään, koska tämä ei ole skientologi. 

Cruisella olisi mahdollisuus nähdä tytärtään kymmenen päivää kuukaudessa, mutta tämä ei ole halunnut ottaa Suriin yhteyttä. 

Tom Cruisella on kaksi adoptiolasta yhdessä Nicole Kidmanin kanssa. Adoptiolapset ovat aktiivisesti mukana skientologiassa ja heidän kanssaan Cruise pitää säännöllisesti yhteyttä. 

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Koomikko houkutteli Tom Cruisen hurjaan temppuun - "Jos me kuolemme, kaikki muistavat vain sinut"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat