Kuva: Getty Images

Will Smithin paljasti suhteensa rakoilleen vanhimpaan poikaansa - "Hänestä tuntui petetyltä"

28.11.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Miehellä on ensimmäisestä liitostaan yksi lapsi.

Näyttelijä Will Smith, 50, on ollut aina avoin omasta yksityiselämästään ja parisuhdeongelmistaan. Smith on toista kertaa elämänsä aikana naimisissa ja hänellä on yhteensä kolme lasta. 

Smithin vanhin poika on miehen ensimmäisestä liitosta syntynyt Trey Smith, 26. Mies antoi haastattelun hänen ja poikansa haastavasta suhteestaan sosiaalisessa mediassa. Miehen silmissä kimaltelivat kyyneleet, kun hän puhui siitä, kuinka hänen suhteensa vanhimpaan poikaan on parantunut rutkasti. 

Parin isä-poika-suhde on ollut karikkoinen jo vuosikausia, mutta nyt parin suhde näyttäisi olevan hyvällä pohjalla. Smith kertoi, että Trey oli kutsunut isäänsä myös parhaaksi ystäväkseen. 

Will Smith kuvattuna Trey-poikansa kanssa vuonna 2016. (kuva: Getty Images )

Kun Smith erosi entisestä vaimostaan, hänen pojastaan tuntui tuolloin petetyltä ja surulliselta. Meni pitkään, kunnes pari on onnistunut rakentamaan kestävän suhteen. 

- Hänestä tuntui siltä, että en halunnut olla hänen kanssaan. Petetyltä ja surulliselta. 

Näyttelijä on kertonut, että hän on aina pyrkinyt tekemään asioita erikseen kaikkien kolmen lapsensa kanssa, jotta jokaisella olisi oma uniikki juttunsa. Treyn kanssa Smith on käynyt muun muassa matkoilla ja katsomassa formuloita. 

Lue myös: Will Smith piti formulatähteä panttivankinaan - katso hulvaton video

Lue myös: 21 vuotta naimisissa ollut Hollywoodin suosikkipari paljasti eronneensa kerran - syy voi hämmästyttää

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat