Kuva: Getty Images

21 vuotta naimisissa ollut Hollywoodin suosikkipari paljasti eronneensa kerran - syy voi hämmästyttää

02.11.2018 16:15 - Senja Rapila

Will Smith myöntää, että tilanne oli kova paikka hänelle.

Näyttelijä Will Smith, 50, on ollut vaimonsa Jada Pinkett Smithin, 47, kanssa naimisissa jo pian 21 vuoden ajan. Parisuhde ja avioliitto vaatii paljon työtä, ja myös yksi Hollywoodin suosikkipareista tietää sen. Näyttelijäpari on nyt paljastanut, että he ovat eronneet kerran pitkän suhteensa aikana vuonna 2011.

- Rakensin suurempaa kuvaa. Olin sitä mieltä, että raha ja voittaminen olivat hyvä yhdistelmä, Will Smith on kertonut aiemmin haastatteluissa.

Kerrotaan, että ero tuli ajankohtaiseksi Jadan 40-vuotissyntymäpäivien jälkeen. Will oli ottanut miltei elämäntehtäväkseen tehdä vaimonsa syntymäpäivistä mahtavimmat ikinä, sillä hän halusi osoittaa vaimolleen rakkauttaan.

Hän oli palkannut juhliin esiintyjiä, kuvannut dokumenttia ja koonnut myös videon Jadan isoäidin kuvaamista videoista, joita Jada ei ollut vielä koskaan nähnyt.

- Hänellä oli todella rankkaa henkisesti pysyä kasassa, kun hän katsoi videota ja kuunteli isoäitinsä sanoja ensimmäistä kertaa kaikkien niiden ihmisten edessä, Will selittää.

- Seuraavana päivänä hän sanoi minulle, että ne ovat hänen syntymäpäivänsä ja juhlat olivat minun egoni naurettavin luomus. Olin puulla päähän lyöty. Ja tähän päivään asti tiedän, että olin murskana sen takia, että se oli totta. Ne juhlat eivät olleet enää hänelle. Kun hän toi asian esille, silloin räjähdin. Se oli  ainoa kerta, kun olen ikinä räjähtänyt niin.

Piileskeli omien unelmiensa takana

Näyttelijäkonkari myöntää, että myöhemmin hän näki ensimmäisen kerran itse sen, mitä hänen vaimonsa on aina sanonut miehelleen egon ja omien unelmiensa takana piileskelystä ja siitä, että hän teeskentelee sen kaiken olevan rakkautta.

- Silloin näin sen ensimmäisen kerran, mitä Jada oli sanonut minulle oman egoni, halujeni ja unelmieni takana piileskelystä ja siitä, että naamioin sen rakkaudeksi.

Silloin Will myös ymmärsi, että hänen vaimonsa ei ole koskaan halunnut mitään niitä suuria asioita tai eleitä, joita näyttelijä on rakentanut ja tehnyt vain vaimoaan varten.

- Talo oli liian iso, siellä oli aina liikaa ihmisiä, hän ei halunnut matkustella niin paljon kuin matkustelimme, hän ei halunnut mitään siitä.

Pariskunta ei kuitenkaan koskaan pitänyt avioeroa mahdollisena.

- Meidän piti rakentaa suhteemme uusien sääntöjen kanssa uudelleen ja kokeilla jotain aivan erilaista, he kertovat.

Voit kuunnella koko tarinan alapuolelta.

Lue myös: Onko 9-vuotiaalle liian aikaista puhua masturboinnista? Näyttelijäkaunotar jakoi kokemuksensa

Lue myös: Will Smithin lapset eivät päässeet koskaan yökylään - äidillä asiaan selkeä selitys

Lue myös: Yksi Hollywoodin lempipareista juhlisti 20-vuotista avioliittoaan - paljasti suhteensa salaisuuden

Kilpailut

Uusimmat