Kuva: All Over Press

Petra Olli paljastaa joulupöydän heikkoutensa - "Toivottavasti kukaan sukulainen ei saa tietää"

24.12.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Painin maailmanmestari kertoo parhaimmat joulumuistonsa ja joulupöydän heikkoutensa.

Painin maailmanmestari Petra Ollin vuosi on ollut hyvin tunnerikas. Alkukausi alkoi häneltä todella huonosti, mutta syksyllä kaikki muuttui, kun nainen paini mm-kultaa. Linnanjuhlissa naista seurattiin tiiviisti, kun hän saapui paikalle virolaisen poikaystävänsä kanssa. 

Nyt nainen haluaisi jouluna nukkua erityisesti nukkua univelat pois ja keskittyä perheen kanssa olemiseen. 

- Vielä tammikuun suunnitelmat ovat avoinna, mutta nyt tuntuu että kumpa saisin nukkua ja lepäillä joulun. Onneksi meillä on perhe, joka ei piittaa jouluhössötyksistä, joten levon kannalta tulee varmasti joulu otettuakin, hän kertoo Iskelmän Satu Kotoselle antamassaan puhelinhaastattelussa. 

Nainen aikoo urheilla myös joulupyhien aikana, mutta hän uskaltaa myös nauttia joulupöydän antimista. Erityisesti yksi ruoka on nuoren urheilijan heikkous. 

- Mummun tekemä sienisalaatti on heikkouteni. Mummu varastoi aina minulle toisen purkin, joten kun sienisalaatti loppuu, minulle on sitä vielä purkki odottamassa. Toivottavasti kukaan sukulainen ei nyt kuuntele tätä, hän nauraa. 

Myös joulukinkku maistuu Ollille, mutta laatikoista hän ei välitä. Lappajärveläisen naisen rakkaimmat joulumuistot ovat syntyneet lapsuudessa. 

- Kyllä mukavin joulumuisto on sieltä, kun kaikki isovanhemmat olivat vielä elossa ja vietimme joulua isolla porukalla. Me lapset ja serkukset laskimme mäkeä ja olimme ulkona, tappelimme vielä varmaan enemmän, mutta ei sitä muista. Sen kuitenkin muistan, että eräänä jouluna serkkupoika laski lahjoja ja sai tietää, että hänellä on yksi lahja muita vähemmän. Siitähän tuli melkoinen joulushow, joka nyt vain naurattaa, hän kertoo. 

Ensi vuoden päämerkit ovat jo näkyvissä. Olli aikoo puolustaa mm-titteliään ja toivoo, että pysyy terveenä, jotta pääsisi treenaamaan täysiä. 

Lue myös: Petra Olli hukkasi korunsa Linnaan: "Saa soitella, jos ne löytyy"

Lue myös: Petra Olli seksikkäässä kierrätyspuvussa Linnan juhliin - poseeraa säihkyvänä rakkaansa kanssa

Lue myös: Petra Olli saapuu Linnaan radiojuontajan muokkaamassa asussa: "Yläosasta tehtiin seksikkäämpi"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat Bauer Mediaan. 

Suosittelemme

Uusimmat