Kuva: Turkka Korkiamäki

Petra Olli saapuu Linnaan radiojuontajan muokkaamassa asussa: "Yläosasta tehtiin seksikkäämpi"

03.12.2018 13:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmän Satu Kotonen pääsi vaikuttamaan siihen, millaisessa asussa Petra Olli Linnaan saapuu.

Iskelmän Iltapäivän juontaja Satu Kotonen sai tänä vuonna suuren kunnian olla tekemässä painija Petra Ollin Linnan juhla -pukua. Kyseessä on siis samettinen puku, joka Ollin yllä nähtiin viime vuoden juhlissa.

Kotosen mukaan yhteistyö sai alkunsa, kun hän tiedusteli Ollilta, missä asussa tämä aikoo Linnaan suunnata. Keskustelujen jälkeen päädyttiin siihen, että muotisuunnittelijan tutkinnon suorittanut Kotonen ottaa vastuun vanhan puvun uudelleen muokkaamisesta.

Ollin mukaan kyseisessä yhteistyössä yhdistyvät kaikki hänelle tärkeä.

- Juhlien teema on ekologisuus ja mikäs sen parempi tapa kunnioittaa teemaa, kuin muokata vanhaa pukua. Parasta on myös se, että siinä yhdistyy kaksi minulle tärkeää teemaa, ekologisuus ja Iskelmä, Olli kertoo nauraen.

Olli kertoo, ettei arkena juurikaan meikkaa tai muutenkaan laittaudu, mutta tulevana torstaina hän aikoo laittaa kaiken peliin.

- Arvokkaisiin juhliin laitetaan tietenkin ihan viimeisen päälle kaikki. Itse en meikkihommia ja sen sellaisia oikein osaa, kun yleensä arki kuluu painimatolla hikisenä ilman meikkiä. Onneksi on luottomeikkaaja, Olli kertoo.

Mutta millaisessa asussa Olli sitten Linnaan saapuu? Kotosen mukaan muokkauksia on tehty etenkin puvun yläosaan.

- Kyseessä on siis viime vuoden puku, joka on mustaa samettia. Muokattiin yläosaa vähän ja tehtiin siitä hiukan seksikkäämpi, Kotonen kertoo.

Lopputulosa pääsemme siis jokainen ihailemaan torstaina, kun Linnan juhlat nähdään suorana TV1:llä klo 18.55 alkaen.

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suomalainen suosikkijuontaja valmisti asun Pariisin muotiviikoille: "Unelmoin omasta muotimerkistä"

Suosittelemme

Uusimmat