Kuva: Mikko Räsänen

Ressu Redford paljastaa yhden tämän hetken suosikkikappaleistaan - "Se on hemmetin hyvä biisi"

12.01.2019 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tähdet Tähdet -ohjelmassa kilpailevat tänä vuonna Ressu Redford, Jonna Geagea, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Jussi Rainio, Heidi Kyrö, Jon-Jon Geitel, Aurora, Samae Koskinen sekä Petra Gargano.

Ressu Redford, 57, edusti todellä tyylikkäänä Tähdet Tähdet -ohjelman pressitilaisuudessa ja onkin yksi ohjelman 10:stä kilpailijasta. Redford kertoo Voice:fille, että on innoissaan ohjelman alkamisesta.

- Uudet haasteet saivat lähtemään mukaan tähän. Ohjelma on iso juttu ja kun sain mahdollisuuden, niin nyt nautitaan! Redford iloitsee.

Redford ei näe hirveästi eroa siinä, että miten hän esiintyy tv-kameroiden edessä verrattuna livekeikkoihin, mutta valmistautuminen on samanlaista.

- Pikkaisen pitää lämmitellä kehoa, ja ei saa ihan suoraan nukkumasta nousta esiintymään. Kunnon lämmittely antaa hyvät energiat!

Redford julkaisi uutta soolomateriaalia pitkästä aikaa, kun Se olit aina sinä ilmestyi vastikään suoratoistopalveluihin. Paluu oli ollut mielessä jo tovin.

- Se on muhinut tässä mielessä jo pidemmän aikaan ja olen todella innoissani, että sain vihdoinkin julkaista uutta omaa musiikkia.

Mies viihtyy myös itse musiikin parissa kuuntelijana ja varsinkin nykypäivän superhitit kiinnostavat häntä kovasti.

- Tällä hetkellä kuuntelen aika lailla Spotifyn Top 10 -listoja, sillä minua kiinnostavat uudet ilmiöt ja uusi musiikki. Postmalonen Sunflower on varsinkin hemmetin upea biisi! Redford hehkuttaa.

Tähdet Tähdet -ohjelman lisäksi Redford meinaa julkaista lisää omaa musiikkia sekä keikkailla tulevan kevään aikana.

- Uutta musiikkia ollaan tekemässä jatkuvasti ja oma kiertue alkaa tuossa keväällä, joten tekemistä riittää, mies päättää hymyillen.

Tähdet Tähdet -ohjelmassa kilpailevat tänä vuonna Ressu Redford, Jonna Geagea, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Jussi Rainio, Heidi Kyrö, Jon-Jon Geitel, Aurora, Samae Koskinen sekä Petra Gargano.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ressu Redford teki paluun sooloartistina - kuuntele uusi kappale Se olit aina sinä

Lue myös: Turkulainen Ressu Redford puukotustapauksesta: "Ihan sairasta"

Kilpailut

Uusimmat