Kuva: AOP

Game of Thrones -kaunotar paljasti ällöttävän faktan kuvauksien takaa - onnistuisiko sinulta?

18.01.2019 16:45 - Katariina Auvinen

Sophie Turner kertoi, ettei saanut pestä hiuksiaan.

Näyttelijä Sophie Turner, 22 on monelle Game of Thrones -fanille tuttu Sansa Starkina, jota hän on esittänyt vuodesta 2011 lähtien. Nyt nainen on paljastanut ällöttävän faktan siitä, miten hän on joutunut valmistautumaan kuvauksiin. Turner on kertonut, että hän ei saanut pestä hiuksia kuvausten aikana. 

Tämä tarkoittaa sitä, että yhteensä nainen on elänyt kutisevan päänahan ja rasvaisten hiuksien kanssa todella pitkiä aikoja. Turnerin mukaan tuotantoyhtiö pyysi häntä viidennen tuotantokauden kohdalla olemaan pesemättä hiuksiaan, jotta hänen tyylinsä olisi autenttinen kuvauksissa. 

- Ensimmäisten kausien aikana minä sain luvan pestä hiuksiani, koska näyttelin aristokraattista nuorta tyttöä. Kuitenkin viidennen tuotantokauden aikoihin minulta pyydettiin, etten enää pesisi hiuksiani, se oli todella ällöttävää. Myöhemmin sain luvan pitää peruukkia, jonka vuoksi minä sain hoitaa hiuksiani, hän kertoo Metro-julkaisulle. 

Turnerin mukaan ikävintä oli kutiava päänahka sekä rasvaiset hiukset, joihin jäi kiinni pieniä paperipalasia, joita käytettiin kuvauksissa kuvaamaan lunta. 

Lue myös: Jo kolmas Game of Thrones -tähti meni kihloihin - julkaisi kuvan valtavasta sormuksestaan

Lähde: Metro 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat