Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Jorma Uotinen paljastaa, miksi hän erosi Helena Lindgrenistä 18 vuoden jälkeen

24.01.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Maria Veitola Yökylässä -sarjan uusi kausi alkaa.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan neljännen kauden ensimmäinen jakso nähdään tänään television puolella. Toimittaja Maria Veitola pakkaa laukkunsa ja suuntaa tanssija, laulaja ja koreografi Jorma Uotisen, 68, luokse yökylään Helsingin Töölöön. Uotinen paljastaakin aivan heti vierailun aluksi hyvin erikoisen faktan. 

- Minulla ei ole ollut tämän vuosituhannen puolella yhtäkään yövierasta, Uotinen kertoo ja paljastaakin, ettei ole ollut kovinkaan innoissaan tulijoista. 

Vierailunsa aikana Veitola saa nauttia muun muassa samppanjasta sekä croissanteista. Hän juttelee myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutun tuomarin kanssa rakkauden monista muodoista. Uotinen oli melkein kaksikymmentä vuotta avoliitossa laulaja Helena Lindgrenin kanssa. Uotinen ja Lindgren ovat pysyneet hyvinä ystävinä eron jälkeen, joten Veitola tapaa luonnollisesti myös miehen entisen rakkaan vierailunsa aikana. 

(kuva: MTV3)

Kolmikko lounastaa yhdessä ja samalla Lindgren paljastaa, mikä Uotisessa kiinnitti hänen huomionsa ensimmäisen kerran. Pari meni yhdessä ulos, jonka jälkeen Uotisen mukaan Lindgren jäi hänen luokseen 18 vuoden ajaksi. 

- Me matkustelimme tuolloin paljon ja Jorma näki minussa sellaista eleganssia, jota en tiennyt edes olevan. Minä rakastuin sitten syvästi ja voin vielä sanoa, että Jorma on elämäni suurin rakkaus, Lindgren kertoo. 

Pari kertoo myös, miksi he ajautuivat eroon. 

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin vuonna 2015. Veitola on kolmen edesmenneen kauden aikana vieraillut muun muassa rap-artisti Mikael Gabrielin, Kalle Palanderin, Cheekin, Päivi Räsäsen sekä Alman luona. 

Tällä tuotantokaudella hän vierailee muun muassa Kaija Koon, Tiina Jylhän ja Antti Rinteen kotona. 

Yökylässä Maria Veitola
MTV3
Klo: 21.00

Kilpailut

Uusimmat