Kuva: AOP

Transformes-tähden yllättävä uranvaihto - lopettaa toistaiseksi näyttelemisen

02.02.2019 08:15 - Niki Miettinen

Shia LaBeouf aloitti opettajana Los Angelesissa.

Transformers-elokuvista tunnettu näyttelijä Shia LaBeouf, 32, aikoo keskittyä opettamiseen ja jättää näyttelemisen vähemmälle. LaBeouf on opettanut noin puoli vuotta Los Angelesin Slauson R.C -teatterikoulussa.

Page Six -julkaisun sai tietää asiasta ensimmäisenä LaBeoufin läheiseltä, joka kertoi näyttelijän suunnitelleen uramuutosta jo pidemmän aikaa.

- Ottaen huomioon kaiken, mitä hän on kokenut lähiaikoina, uskon muutoksen olevan hänelle hyväksi, tuntemattomana pysyvä läheinen kertoi Page Six -julkaisulle.

Näyttelijän kyseenalaista käyttäytymistä on kritisoitu huomattavasti viime vuosina, esimerkiksi muutama vuosi sitten hän riehui humalassa ja joutui vihanhallintakurssille

LaBeouf ilmoitti viime syyskuussa uranvoihdoksestaan Twitterissä.

”Sinun ei ole koskaan tarvinnut edes haaveilla näyttelijänurasta tai olla näyttelijä, mutta jos haluat kertoa tarinasi, pyydän sinua vain tulemaan yhdelle tunnilleni, jos et pidä siitä, voit poistua sieltä. Mikäli tuntini on mieleesi, tulen olemaan paikalla tulevaisuudessa jokaisena lauantaina, aamu yhdeksästä eteenpäin. Tahdon muuttaa maailmaa, ja jos tunnet samoin, niin aletaan töihin”, sanoi videossa LaBeouf, jolla kutsui ihmisiä oppitunneilleen sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä voi Page Six -julkaisun mukaan hyvin keskittyä opettamiseen, sillä hän ei tiedettävästi ole mukana uusissa elokuvaprojekteissa.

Lue myös: Transformers-tähti paljastaa: Nukun joka yö ase vierelläni

Lue myös: Transformers-tähden uusi elokuva floppasi: Elokuvateattereissa ensi-iltana vain yksi katsoja!

Lue myös: Transformers-näyttelijä pidätettiin Donald Trump -protestin yhteydessä

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat