Kuva: AOP

Tähtinäyttelijät, jotka ovat saaneet potkut rooleistaan - Ryan Gosling erotettiin painonsa vuoksi

01.03.2019 16:15 - Katariina Auvinen

Näyttelijän työ on samanlainen kuin mikä tahansa muukin työ.

Monet unohtavat helposti, että näyttelijän työ on todellakin työ siinä missä muutkin, joten on hyvin mahdollista, että näkemyserojen tai muiden hankaluuksien vuoksi, näyttelijä voi saada potkut projekteista. 

Tämä ei ole tuiki tavatonta vaan näin on käynyt itse asiassa todella monille tähtinäyttelijöille. 

Anne Hathaway 

Muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvaa tähdittänyt Anne Hathaway, 36, on kerran saanut potkut roolistaan. Marie Claire -julkaisun saamien tietojen mukaan naisen piti tähdittää Paksuna-elokuvaa, mutta juuri ennen kuvausten alkamista, Hathaway hyllytettiin roolista. 

Syynä oli mitä ilmeisimmin näkemyserot ohjaajan kanssa synnytyskohtauksesta. Hathawayn mukaan synnytyskohtaus oli liian roisi, joten hän ei halunnut sitä. Ohjaaja oli taas eri mieltä, joten nainen sai potkut roolista. 

Anne Hathaway (kuva: AOP)

Charlie Sheen 

Näyttelijä Charlie Sheen, 53, näytteli komediasarja Miehen puolikkaissa, mutta sai potkut roolistaan muutama vuosi sitten. Mies on kamppaillut päihde- ja alkoholiriippuvuutensa kanssa, joka vaikutti miehen työhönkin negatiivisesti. Tuotantoyhtiö antoi miehelle tiukat ehdot päihdevieroitukseen menemisestä, mutta Sheen ei suostunut siihen, joten näyttelijä ei ollut enää tervetullut paikalle. 

Charlie Sheen (kuva: AOP)

Megan Fox 

Tähtinäyttelijä Megan Fox, 32, on näytellyt Transformers-elokuvissa, mutta vuonna 2011 elokuvateattereihin tulleessa Kuun pimeä puoli -osassa, naista ei nähty. Syynä oli se, että nainen arvosteli elokuvien ohjaajaa Michael Bayta muutama vuosi aiemmin. Foxin mukaan Bay oli täysi painajainen elokuvan kuvauksissa. Nainen taisi verrata ohjaajaa myös Hitleriin, joka aiheutti sen, ettei häntä nähty kolmannessa osassa. 

Megan Fox (kuva: AOP)

Shannen Doherty 

Siskoni on noita- ja Beverly Hills 90210 -sarjoissa näytellyt Shannen Doherty, 47, saa kiittää vastanäyttelijäänsä Tori Spellingiä siitä, että hän sai potkut Beverly Hills -sarjasta. Doherty oli ajautunut fyysisiin tappeluihin kuvausten tauoilla ja Spelling kertoi asiasta isälleen, joka sattumoisin tuotti sarjaa. Spellingin isä erotti Dohertyn huonon käytöksen vuoksi. 

Shannen Doherty (kuva: AOP )

Ryan Gosling 

Hollywoodin komistus Ryan Goslingin, 38, piti näytellä isähahmoa elokuvassa Oma taivas, mutta hänet erotettiin roolista lihomisen vuoksi. Gosling oli lihottanut itseään edelliseen rooliin melkein 30 kilon verran, jotka olivat liikaa Oma taivas -elokuvan tuotantoyhtiölle. 

- Ilmaannuin vain paikalle, jonka jälkeen olin lihava ja työtön, hän on nauranut. 

Ryan Gosling (kuva: AOP)

Lue myös: Ryan Goslingin nuoruuskuva villitsee somessa, fanit kehuvat - "Nuori Hercules!"

Lue myös: Siskoni on noita -tähti kamppailustaan aggressiivista sairautta vastaan: "Syöpä on lahja"

Lähde: Marie Claire 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat