Kuva: Emmi Moilanen

Alina Voronkova hyppää radiojuontajaksi: "Vedän kunnon aineet alle, niin sillä pärjätään"

03.03.2019 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Voronkovaa pääsee kuuntelemaan huomenna ja tiistaina Radio SuomiRockin taajuudella.

Miss Suomi Alina Voronkova,  24, pääsee ensi viikolla kokeilemaan radiojuontajan pestiä, kun hän avaa päivät Radio SuomiRockilla yhdessä Ville Kinaretin kanssa huomenna maanantaina ja tiistaina.

Radion tekeminen on ollut pitkään Voronkovan suurena unelmana, joten pyynnön jälkeen meni hetki asiaa sulatellessa.

- Olin hetken, että onko tämä nyt totta. Olen tästä unelmasta puhunut monta kertaa ja nyt kun pääsen sitä tekemään näinkin isolle radiolle, niin tämä on huikea aloitus. Ja ihana päästä katsomaan läheltä millaista tämä radion tekeminen on, Voronkova kertoo.

Kanavapäällikkö Jani Rajalinin mukaan päätökseen vaikutti monia asia, joista yksi suurimmista oli Voronkovan tapa heittäytyä.

- Olin aiemmin kuullut, että Alinan haaveena olisi juontaa radiossa. Kun hän sitten saapui vieraaksi kanavallemme, olin vaikuttunut. Hänen heittäytymisensä teki heti vaikutuksen, hän ei kaihtanut vaikeitakaan aiheita. Siksi päätimme antaa hänelle mahdollisuuden, Rajalin kertoo.

Voronkovaa uuteen pestiin hyppääminen ei jännitä.

- Uskon, että kun vedän kunnon aineet alle, niin sillä pärjätään. En usko, että päästän suustani sammakoita, tai päästän niitä muutenkin, ja niitähän jengi tykkää kuunnella, joten ei se ole niin vakavaa.

- Pahinta mitä voisi tapahtua, on se, että kun olen ollut nyt kipeä, niin pelkään, että minulta loppuisi ääni kesken ja sitten Ville joutuisi vetämään koko show'n kesken ja minä miimikoisin sieltä pöydän toiselta puolelta, hän naurahtaa.

Kuuntele Radio SuomiRockin aamua arkisin 7-11.

Radio SuomiRock ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Alina, 24: "Toivon, että en olisi muokannut itseäni liikaa rakkauden takia"

Uusimmat