Kuva: AOP

Nyt paljastui, millaisia todisteita Kylie Jenner löysi pettämisestä - pääosassa Instagram

05.03.2019 20:15 - Katariina Auvinen

Travis Scott on osoittanut poistamalla Instagram-tilinsä lojaaliuttaan puolisolleen.

Kerroimme viime viikolla, että seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 21, olisi löytänyt todisteita siitä, että hänen miehensä räppäri Travis Scott, 26, olisi pettänyt häntä. Kuin asian vahvistamiseksi, Scott perui keikkansa ja lensi suorinta tietä rakkaansa luokse lepyttelemään häntä. 

Tietojen mukaan pariskunnalla oli ollut massiivinen riita, mutta viikon päätteeksi Jenner oli antanut miehelleen yhden mahdollisuuden. Julkisuuteen on tihkunut hieman tietoa siitä, millaisesta pettämisestä on ollut kyse. 

Jenner on löytänyt Scottin puhelimesta lukemattomia viestejä, joissa hänen miehensä juttelee kauniiden naisten kanssa. Mitä ilmeisimmin jotkut viestit ovat tulleet Instagramin puolella. 

Aihe nousi tapetille, koska monet mediat uutisoivat Scottin poistaneen kokonaan Instagram-tilinsä, jotta tämä voisi osoittaa lojaaliuttaan puolisolleen. Asiasta uutisoi muun muassa TMZ-julkaisu. 

Julkaisun mukaan kyseessä ei ollut mistään muusta kuin flirttailevista viesteistä, mutta Kylie Jenner oli todella vihainen asiasta. 

Lue myös: Kylie Jenner sai miehensä kiinni pettämisestä? Travis Scott lensi lepyttelemään rakastaan

Lue myös: Kylie Jenner on vieläkin raivoissaan miehelleen pettämiskohusta - yrittää kuitenkin antaa anteeksi

Lähde: TMZ 

Kilpailut

Uusimmat