Kuva: all over press

Bella Thorne etsii Instagramissa uutta tyttöystävää - huokuttelee luokseen paljastavalla kuvalla

07.03.2019 20:15 - Niki Miettinen

Näyttelijäkaunotar aloitti uuden tyttöystävän etsinnän sosiaalisesta mediasta, erottuaan YouTubettaja Tana Mongeausta.

Näyttelijäkaunotar Bella Thorne, 21, ei Hollywood Life -julkaisun mukaan aio pysyä yksiavioisessa parisuhteessa artisti Mod Sunin, 31, kanssa kovin pitkään, koska etsii tällä hetkellä uutta tyttöystävää sosiaalisesta mediasta. Näyttelijä seurusteli jonkin aikaa avoimesti artistin kanssa samaan aikaan YouTubettaja Tana Mongeaun, 20, kanssa, joista jälkimmäisestä kaunotar erosi aikaisemmin tänä vuonna. Voit lukea erosta tarkemmin täältä.

Thorne oli nyt jakanut itsestään muistelevan kuvan, jossa hänellä on päällään kiiltävät rintaliivit ja kaunottaren vaaleanpunainen tukka on laitettu saparoille.

”Kuka haluaa olla tyttöystäväni?” Kaunotar kirjoitti päivitykseensä.

Thorne ja Mongeau eivät ilmeisesti aio kertoa erostaan tarkempia yksityiskohtia, vaikka heidän faninsa olivat ilmaisseet Twitterissä odottavansa Mongeaulta videota YouTubeen, jossa kertoisi erosta hyvin yksityiskohtaisesti. Mongeau tunnetaan julkaisun mukaan erittäin avoimista ja tarkasti elämästään kertovista videoista.

Thorne oli kuitenkin vastannut eräälle fanille, ettei erosta kertovaa videota ole tulossa.

”Ei me emme aio tehdä sitä, suhteemme ansaitsee enemmän kunnioitusta,” kaunotar oli twiitannut.

Mongeau oli aluksi ollut Disney-suuryhtiön Shake it Up -komedasarjasta tunnetun Thornen fani ennen kuin tapasi näyttelijän Life Is Beautiful -musiikkifestivaaleilla Las Vegasissa vuoden 2017 syyskuussa. Tubettaja oli juhlistanut heidän vuosipäiväänsä Instagram-päivityksessä viisi kuukautta sitten, tuolloin hän oli jakanut kuvan, jossa on suutelemassa Thornen kanssa.

”Vuosi sitten tänä viikonloppuna tapasin tytön musiikkifestivaaleilla. En voinut tietää, että hän muuttaisi elämäni ikuisesti. On todella hullua, miten nopeasti aika voi lentää, kun on rakkaiden ihmisten ympäröimänä. En voinut uskoa mahdolliseksi, että suositusta suutelukuvasta voisi syntyä elämäni rakkaus. Veti jalat altani, kun tutustuin sinun maailmaasi. Teit villeimmistä unelmistani totta ja uskoit minuun kaikessa enemmän kuin kukaan muu. Otit minut levy-yhtiösi suojiin ja toit mukaan kaikkiin seikkailuihisi. Taistelit puolestani, vaikka sinun ei tarvinnut, etkä koskaan menettänyt uskoasi minuun. Olit vierelläni, kun asiat menivät vaikeaksi ja kannustit minua. Sait minut pukeutuman hassuihin asuihin ja meikkaamaan villillä tavalla. Minulle on aivan sama mitä muut sanovat. Sait minut ottamaan samanlaisen tatuoinnin kanssasi ilman epäröintiä, jostain mitä sanoin sinulle. Pidit minua sylissäni, kun itkin. Olet täydellisin, mahtavin, lahjakkain, itsevarmin, vahva, lannistumattomin, voimakkain ja epäitsekkäin yksilö, johon olen koskaan tutustunut. Jokainen sekunti kanssasi inspiroi minua ja olen siitä kiitollinen. Tämä on vuodesta naisen kanssa, joka sai minut ymmärtämään, ettei rakkaudella ole sukupuolirajoitteita. Se on vain rakkautta. Tuntuu vieläkin eiliseltä, kun häiriköin sinua humalassa festareilla. Kiitos, että halusit minun pysyvän lähelläsi häiritsemässä. Rakastan sinua Annabella Avery Thorne ja toivon kaikkien ihmisten näkevän sinut samoin kuin minä, mutta olen onnekas siitä, etteivät he näe seksikästä takamustasi," Mongeau kirjoitti päivitykseensä.

Lue myös: Disney-kaunotar esittelee valtavan kotinsa - asunto näyttää hyvin erikoiselta

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Bella Thornen asu peitti rinnat vain hädin tuskin

Lue myös: Disney-tähti Bella Thornen alipaino huolestutti myös tähden itsensä - julkaisi koskettavan tekstin

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat