Kuva: Senja Rapila

IS: Bändikaverit kertovat Olli Lindholmin nukahdelleen milloin missäkin - ei jaksanut edes ajaa

18.03.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Bändikaverit paljastivat miehen kuluttavat tavat.

Laulaja Olli Lindholm laskettiin viime viikonloppuna haudan lepoon Pomarkussa. Vain 54-vuotiaana menehtyneellä Lindholmilla oli bändikavereiden mielestä aivan liian kova vauhti päällä, eikä mies osannut pysähtyä ottamaan aikaa itselleen. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat. 

Yö-yhtyeen jäsenistä Ari Toikka, Jari Latomaa ja Mikko Kangasjärvi kertovat, että heidän mielestään Lindholm poltti kynttilää kolmesta päästä. 

- Usein Olli nukkui öisin vain maksimissaan kolme tuntia, ja selväähän se on, ettei sellaisella määrällä pidemmän päälle pärjää, Latomaa kertoo. 

Yhtyeen jäsenet huomasivat väsymyksen konkreettisesti keikkapaikoilla. 

- Viime vuosina Olli nukahteli kesken kaiken ja milloin missäkin. Olli tykkäsi autolla ajamisesta, mutta viime aikoina hänellä oli kuljettaja keikkamatkoilla, koska hän ei kerta kaikkiaan jaksanut enää ajaa, Kangasjärvi jatkaa. 

Bändikaverit puhuivat miehelle usein siitä, että tämän pitäisi rauhoittaa tahtia ja vähentää itselleen kasaamaansa henkistä taakkaa. Viime vuosina pientä rauhoittumista tapahtuikin ja Lindholm rakastui muun muassa kuntosaliharjoitteluun. Siitä tulikin miehen henkireikä. 

- Mulla oli tunne, että Olli pelkäsi vanhentua. Sen vuoksi hän ei käyttänyt uniapneaan tarkoitettua laitetta, eikä kuulolaitettakaan, jonka hän taannoin sai, Toikka kertoo. 

Lue myös: Suvi Teräsniska jakoi koskettavan hetken Olli Lindholmin hautajaisista: "Ei surra sitä mitä jäi"

Lue myös: Redrama julkaisi koskettavan tekstin Olli Lindholmista: "Siitä hetkestä lähtien meillä oli yhteys"

Lähde: Ilta-Sanomat 

Kilpailut

Uusimmat