Kuva: AOP

Yrittikö Paris Jackson sittenkin itsemurhaa? Viranomaisten tiedot puhuvat toista kuin itse tähti

18.03.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Viikonloppuna monet mediat ehtivät uutisoimaan, että Paris Jackson, 20, olisi kiidätetty sairaalaan itsemurhayrityksen jälkeen.

Edesmenneen popikoni Michael Jacksonin lapsi, Paris, 20, kiidätettiin tietojen mukaan sairaalaan viime viikonloppuna itsemurhayrityksen jälkeen. Tietojen mukaan naisen mielenterveyden päälle olisi käynyt hänen isästään julkaisu kohudokumentti, jossa kaksi miestä syyttää Jacksonia hyväksikäytöstä.

Nainen kertoi avoimesti, että hän pelkää dokumentin tuhoavan hänen hyvin alkaneen uransa. Pääset lukemaan asiasta lisää täältä

nainen nähtiin apeana sunnuntaina. (kuva: AOP)

Paris Jackson kommentoi kuitenkin nopeasti itse sitä, että hän ei todellakaan ollut sairalaassa itsemurhayrityksen vuoksi. Nainen itse on kertonut, että hänelle tapahtui jonkinlainen haaveri, jonka vuoksi hän joutui sairaalaan. Alkujaan useat mediat ehtivät uutisoimaan, että Paris Jackson olisi viiltänyt omat ranteensa auki. Asiassa on hieman ristiriitaisuuksia, koska Daily Mail -julkaisun saamien viranomaistietojen mukaan poliisit kutsuttiin Paris Jacksonin asunnolle nimenomaan itsemurhayrityksen vuoksi. 

Nainen on ennen kärsinyt muun muassa masennuksesta ja joulukuussa hän kirjautui vieroitukseen alkoholiongelman vuoksi. 

Lue myös: Sopivasti seksikäs! Paris Jackson on upea näky tuoreessa Instagram-kuvassa, katso

Lue myös: Paris Jackson jakoi kuvan isoisänsä Joe Jacksonin kuolinvuoteelta - "Olet vahvin mies, kenet tiedän"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat