Kuva: Shutterstock

Mies sai postissa seksivideon vaimostaan - "Asian selvittämisessä voi mennä aikaa"

20.03.2019 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mies kirjoittaa, että video on jättänyt hänelle oudon olon.

Tuntematon mies kertoo Reddit-palvelussa oudosta hetkestään. Hän oli nimittäin saanut postissa dvd:n, jossa hänen vaimonsa harrastaa seksiä kolmen miehen kanssa.

"Tämä on hieman nolo asia. Minä ja vaimoni olemme olleet naimisissa 20 vuotta enkä ole koskaan epäillyt hänen pettävän. Meidän seksielämäkin on mahtavaa."

"Sain kuitenkin postissa paketin, jossa oli minulle osoitettu dvd, ja paketissa pyydettiin, että vain minun pitää katsoa se. Videolla vaimoni harrastaa seksiä kolmen miehen kanssa, tosin paljon nuorempana. Hän näytti videolla siltä, miltä näytti silloin, kun aloitimme deittailun", mies kirjoittaa ja jatkaa:

"Minulla ei ollut aluksi mitään ajatusta siitä, kuka paketin lähetti. Halusin myös tietää, että onko video ajalta, jolloin deittailimme vai ennen sitä."

Mies kertoo, että ei uskaltanut aluksi ottaa asiaa puheeksi naisensa kanssa, mutta päätti lopulta tehdä sen.

"Vaimoni kertoi, että kyseessä on todellakin hän ja video on ajalta ennen kuin aloitimme deittailun, eli yli 20 vuoden takaa. Videolla esiintyy myös naiseni eksä, joka oli yrittänyt ottaa vaimooni yhteyttä vuosien jälkeen ja olisi halunnut seksiä. Se, miksi sain videon vasta näin myöhään, oli se, kun vaimoni oli jättänyt puhumatta miehelle ehdottelun jälkeen, ja mies oli halunnut kostaa"

Aviomies sanoo, että video on jättänyt hänelle oudon olon.

"Rakastan vaimoani, mutta tuollaisen näkeminen tuntuu todella oudolta. Asian selvittämisessä voi mennä aikaa", mies päättää.

Lue myös: Aikuisviihdesivusto julkaisi hauskan kuvan - kertoo paljon nykyihmisistä

Lue myös: Pariskunnan seksielämä pelastui yksinkertaisella muutoksella: "Tapa on tullut jäädäkseen"

Lue myös: Suuseksi meinasi koitua naisen kohtaloksi - syy yllättää

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat