Kuva: AOP

Justin Bieberin fanit ovat haitanneet miehen parisuhteita - nyt vaimo avautui vihakommenteista

22.03.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Hailey Baldwin kertoo, että hän on turvautunut jopa Instagramin poistamiseen aina välillä.

Laulaja Justin Bieber, 24, on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hänen seurustelusuhteensa ovat kärsineet paljolti sen takia, että hänen faninsa ovat niin omistushaluisia. Monet fanit ovat sitä mieltä, että Bieber ja tämän entinen, Selena Gomez, olivat niin täydellinen pari, ettei kukaan voisi korvata Gomezia. 

Fanit ovat solvanneet Bieberin tyttöystäviä heidän sosiaalisen median tileillään raivokkaasti. Nyt mies on onnellisesti naimisissa mallikaunotar Hailey Baldwinin, 21, kanssa. He menivät naimisiin viime vuonna maistraatissa. 

Nyt Baldwin on itse avautunut negatiivisista kommenteista. Hän on kertonut, että suojelee itseään niin, ettei edes lue aina kommentteja. 

- Totta kai minä vielä välitän joistain kommenteista. Minun täytyy koko ajan harjoittaa itseäni niin, etten lue tai ota negatiivisia kommentteja henkilökohtaisesti, hän kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Joskus hänen tekee mieli jopa poistaa kaikki sosiaalisen median applikaatiot, jottei hänelle tulisi ikäviä viestejä. Joskus hän on jopa tehnytkin niin. 

- En halua kommenttien vaikuttavan minuun niin vahvasti. Kukaan ei tiedä suhteestamme enempää kuin me itse. Joskus poistan Instagamin muutaman päivän ajaksi, hän kertoo. 

Lue myös: Justin Bieber ei puhu Selena Gomezille yhdestä syystä - haluaa huomioida vaimonsa

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat