Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat noloimmat seksikokemuksensa - "Penikseni räjähti kesken kaiken"

07.04.2019 22:15 - Lauri Kujanpää

Eräs kertoo, että pieraisi vahingossa miehensä naamalle.

Usealla ihmisellä on noloja seksikokemuksia, joita on saatettu jakaa esimerkiksi ystäville, mutta myös nimettömänä internetissä. Reddit-palvelussa on monta eri viestiketjua siitä, joissa ihmiset avautuvat seksitilanteista, joissa heitä on hävettänyt.

Eräs käyttäjistä kertoo, että hänen peniksensä räjähti kesken kaiken uuden tyttöystävänsä kanssa. Toinen taas kirjoittaa, että pieraisi vahingossa miehensä naamalle, kun tämä antoi naiselle suuseksiä.

Voit lukea tarinoita alta.

"Harrastimme uuden tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa seksiä ja meno taisi olla liian hurjaa, sillä penikseni räjähti kesken kaiken ja jouduin sairaalaan. Verta oli joka puolella, mutta lääkäri sanoi, että niin voi käydä eikä siitä ole onneksi jäänyt pysyviä vammoja."

"Miehen antoi minulle suuseksiä, ja olin syönyt samana päivänä jotain epämääräistä. En voinut sille mitään, mutta yhtäkkiä pieru vain pääsi miehen naamalle. Mieheni nauroi ja minua hävetti."

"Menin humalassa erään naisen luokse ja nuolin häntä. Mietin, että miksi se maistui niin oudolle, kunnes huomasin, että koko sänky oli veressä. Naisella oli kuukautiset."

"Mieheni yritti olla romanttinen ja kastoi peniksensa shampanjassa ennen kuin otin häneltä suihin. Kuitenkaan mistään ei tullut mitään, sillä alkoholi kirveli häntä niin paljon."

Lue myös: Miehen liian suuri penis aiheuttaa naiselle nolon ongelman: "Aina kun hän työntyy sisääni..."

Lue myös: Masturbointia pöydän alla - tarjoilijat paljastavat noloimmat treffit, joita ovat nähneet

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat