Kuva: AOP

Äiti painosti tytärtään sokerideittailemaan - syynä kauneusleikkaukset

10.04.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

Ohjelman juontaja kertoi asiasta oman mielipiteensä.

Georgina Clarke, 41-vuotias äiti, painosti tytärtään Kayla Morrisia, 23, sokerideittailemaan. Äiti halusi, että tytär tanssisi ja harrastaisi seksia miesten kanssa rahaa vastaan, jotta kaksikko saisi rahaa kauneusleikkauksiin, kuten rintojen ja huulien suurentamiseen. Clarke ja Morris ovat käyttäneet yli 60 000 puntaa, eli noin 70 000 euroa, erilaisiin toimenpiteisiin.

Eräässä MailOnlinen haastattelussa äiti kertoi asiasta seuraavasti.

- Olen onnellinen, kun minulla on Kayla, joka maksaa minun hoitoni. Minua ei haittaa, että hän hengailee sugar daddyjen kanssa ja maksaa sillä kosmeettiset leikkaukset.

Nyt Georgina Clarke on tullut selvästi katumapäälle. Äiti myöntää, että hän tunsi itsensä sen takia roskaksi ja tiesi, että se ei ole oikein. Clarke ja Morris olivat vieraina Kyle Files -nimisessä ohjelmassa, ja Clarke kertoi, mikä sai hänet ajamaan painostamiseen.

- Minä vain halusin, että niin tehdään. Nykypäivänä nuorilla tytöillä on hurjat paineet Kim Kardashian -tyylisten naisten takia. Jos et ole tyytyväinen itseesi, sinulla täytyy olla rahaa, jotta voit mennä ja tehdä itsestäsi sellaisen.

Ohjelman juontaja Jeremy Kyle tuomitsi äidin kovasanaisesti.

- Tuo on ällöttävää. Jos minun 18-vuotias tyttäreni makaisi 50-vuotiaiden miesten kanssa rahan takia, jotta saisi rahaa kauneusleikkauksiin, en pitäisi itseäni hyvänä vanhempana.

Äiti myös sanoi, että haluaa olla tästä lähtien luonnollisempi.

Kuvan kaksikosta näet alta. Vasemmalla on tytär Morris ja oikealla äiti Clarke.

(kuva: AOP)

Lue myös: Halpa kauneusleikkaus jätti naisen täysin peputtomaksi - katso järkyttävät kuvat

Lue myös: Kauneusleikkaus pilasi naisen nenän - katso järkyttävät kuvat

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat