Kuva: AOP

Cardi B esitteli uuden lävistyksen kasvoissaan, fanit tyrmäsivät: "Tuo on vaarallisessa paikassa!"

15.04.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Nainen esitteli lävistykset gaalassa.

Räppäri Cardi B, 26, kertoi viime viikolla, että äitiys on ollut paljon rankempaa, mitä hän ikinä tuli kuvittelemaan. Nainen on myös avautunut siitä, että hänellä oli valtavat paineet päästä takaisin samoihin mittoihin, kuin ennen raskauttaan. 

Cardi B tosin on kertonut, ettei hän pysty lopettamaan laihduttamista, koska raskaus muutti hänen vartaloa omasta mielestään niin radikaalisti. Räppäri saapui vaaleanvihreissä hiuksissa Swisher Sweets -gaalaan värikkäässä haalariasussa. Naisen vyötärö vaikutti kaventuneen vielä entisestään, kun asu nuoli naisen muotoja. 

Fanien huomio kiinnittyi naisen uuteen ja erikoiseen lävistykseen, joka sijaitsee keskellä alahuulta. Nainen otatti lävistyksen alahuulensa lisäksi kieleensä. Nainen lisäsi omalle Instagram-sivulleen videon, jossa lävistykset näkyvät, joten ne vaikuttaisivat molemmat aidoilta. 

Ihmiset eivät ole olleet kovinkaan vakuuttuneita naisen uudesta tempauksesta. Monet tuntuvat pelkäävän, että erikoisessa ja herkässä paikassa oleva lävistys repeää helposti huulesta. 

"Tuo on todella mauton!" 

"Tuo lävistys on todella vaarallisessa paikassa." 

"Toivottavasti olet varovainen." 

Mitä mieltä olet? 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Cardi B luuli äitiyden olevan helppoa: "Se on niin paljon rankempaa kuin luulin"

Lue myös: Cardi B esitteli paljasta peppuaan - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat