Kuva: Shutterstock

Niina, 32, avautuu miehensä ällöttävästä tavasta - 'Tekeekö joku muukin näin?'

21.04.2019 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Niina kertoo, että tapa syö tunnelmaa kotona.

Jokaisella meillä on tiettyjä tapoja, joista on vaikea päästä eroon. Parisuhteessa tuollaiset asiat voivat tulla yllätyksenä, ja nyt Voice.fi:n lukija Niina, 32, kertoo uuden poikaystävänsä ällöttävästä tavasta.

- Rakastuin nykyiseen mieheeni ensisilmäyksellä ja muutimme pian yhteen. Hän myös oppi nopeasti tavoille, sillä hikisukat ja astiat löysivät nopeasti paikoilleen, vaikka hän oli selvästi tottunut hieman huolettomampaan elämään.

Yksi asia on kuitenkin häirinnyt Niinaa alusta asti.

- Miehelläni on jostain syystä tapana purra varpaankynsiään suihkussa ja jättää ne ällötykset lattiakaivon päälle. Olen huomauttanut tästä usein, mutta siltikään hän ei lopeta sitä. Hän sanoo, että kynnet ovat niin paksut, että ne pitää purra, kun tavalliset kynsisakset eivät niihin tehoa, Niina kertoo ja jatkaa:

- Tuo ei voi olla normaalia. Selitys on myös hämmentävä - kai nyt jonkinlaiset sakset niihin tehoaisivat? Tekeekö joku muukin tuolla tavalla? Se on ällöttävää, joten toivon, että hän lopettaa sen. Parisuhdetta se ei kaada, mutta kyllä se hieman tunnelmaa syö kotona.

Niinan nimi on muutettu hänen pyynnöstään.

Lue myös: Pariskunta päätti teettää DNA-testin huvikseen - nainen päätyi jättämään puolisonsa tulosten takia

Lue myös: Tyttöystävä petti miestään - naisen selitys aiheutti komenttivyöryn

Lue myös: 'Synnyttäjän vartalo ei ole entisensä' - miehet kertovat, miksi eivät deittaile yksinhuoltajaäitejä

Kilpailut

Uusimmat