Kuva: Shutterstock

'Synnyttäjän vartalo ei ole entisensä' - miehet kertovat, miksi eivät deittaile yksinhuoltajaäitejä

16.04.2019 17:15 - Milena Raappana

Miehet eivät myöskään halua elättää kenenkään toisen lapsia.

Rehellinen, hauska ja avulias. Siinä esimerkkejä kriteereistä, jotka moni varmasti haluaisi deittikumppanillaan olevan. The Sun uutisoi miehistä, jolla on kuitenkin deittailussa yksi kriteeri ylitse muiden. He eivät käy treffeillä tai seurustele yksinhuoltajaäitejä ja osa syistä saattavat kummastuttaa.

Jonathan Cassin, 52, mukaan yksi syy on se, ettei hän halua olla parisuhteessa kakkosena. Hän on ollut kolme vuotta sinkkuna.

-Vanhemmuudessa näkyy trendi, että lasten täytyy olla aina etusijalla. Tuntuu, että naiset elävät lapsilleen, Cass sanoo.

Richard Cooper on videoinut puheensa samasta aiheesta. Videossa on diaesitys, joka alkaa meemillä naisesta, joka pitelee sylissään lasta. Kuvassa lukee ”Sinkkuäidit: voisitko pitää huolta toisen miehen pallien tuotoksesta, joka syö rahaa, tuhoaa unelmia ja paskoo stressiä. Tarjoan sinulle tuhoutuneen vaginani ja henkiset ongelmani.”

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samaa ajatusta kannattaa blogi nimeltä Everything Must Go, jossa on listattu syitä, miksi ei kannata seurustella yksinhuoltajaäitejä. Viides kohta listassa kertoo, että ”naisella, joka on synnyttänyt, ei koskaan tule olemaan samanlaista kehoa kuin ennen synnytystä. En sano, etteikö lasten saaminen olisi sen arvoista, mutta kyse ei ole sinun lapsestasi. Se lapsi on naisen, ei sinun. Hänen kehonsa muuttui jonkin sellaisen asian seurauksena, joka ei ole hyödyllinen sinulle.”

Cassin mukaan lapset vaikeuttavat spontaanisia tapahtumia. Hän ei myöskään halua olla kenellekään toisella lapselle isähahmo.

Paul Dakers, 45, on toinen esimerkki miehestä, joka ei halua elämäänsä naista, jolla on lapsia. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa ja on ollut sinkkuna vuoden verran.

-Kerran deittailin naista, jolla oli kolme lasta. Hän asui muutaman tunnin päässä minusta ja ei koskaan ehtinyt tulla luokseni käymään. En halunnut hänen lapsiaan kontolleni tai varsinkaan käyttää rahojani heihin, Dakers sanoo.

Dan Mower, 46, on deittailut useita yksinhuoltajaäitejä, mutta nyt välttää heitä kokonaan. Hänellä ei ole omia lapsia, mutta haluaisi joskus niitä saada. Hänen mukaansa yksinhuoltajaäidit eivät enää halua lisää lapsia. Tämän lisäksi hän myös vihaa sitä, ettei ole ensimmäisenä prioriteettina.

-Yksinhuoltajaäidit laittavat aina lapsensa etusijalle. Minulle on tehty oharit monta kertaa, koska lapsi on kipeäni tai päiväkoti on yhtäkkiä kiinni.

Parisuhdevalmentaja Richard La Ruina sanoo, että tällainen ajattelu on ongelmallista.

- Yksinhuoltajaäitien deittailusta tietysti saattaa mahdollisesti tulla monimutkaista, mutta sen ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä.

Lue myös: Teinipoika ei halua kuulla tyttöystävänsä kuukautisista - nettikansa raivostui

Lue myös: Eksän toteamat syytökset, jotka voivat johtaa luottamuspulaan myöhemmin – lue, kuinka ratkoa ongelma

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat